Käyttöopas Peruuta

Vaivaton siirtyminen Draw’sta ja Sketchistä

Ota selvää, miten voit siirtää tiedostot Adobe Draw’sta ja Adobe Sketchistä Adobe Frescoon.

Jos olet Adobe Draw- tai Adobe Sketch ‑sovelluksen nykyinen käyttäjä, tiedostosi siirretään automaattisesti, kun kirjaudut Adobe Frescoon ensimmäisen kerran. Adobe Fresco näyttää viestin tuonnin aloittamisen ja sen päättymisen jälkeen.

Tiedostojen tuonti Adobe Sketchistä tai Adobe Draw’sta Adobe Frescoon
Tuonnin aloittamisen jälkeen

Adobe Draw- ja Adobe Sketch ‑dokumenttien tuonti Adobe Frescoon suoritettu
Tuonnin suorittamisen jälkeen

1. Voit tarkastella tuotuja Draw- ja Sketch-tiedostoja napauttamalla Näytä

Jos olet Adobe Sketchin tai Adobe Draw’n nykyinen käyttäjä ja käynnistät Adobe Frescon ensimmäisen kerran, näyttöön tulee banneri, jossa sinut toivotetaan tervetulleeksi käyttämään sovellusta. Banneria napauttamalla voit siirtyä vuorovaikutteiseen ja käytännönläheiseen esittelyyn. Esittelyn aikana voit kokeilla eri työkaluja ja maalia piirtoalueella.

Voinko tuoda yksittäisiä Sketch- ja Draw-tiedostoja?

Kyllä, voit tuoda yksittäisiä Sketch- ja Draw-tiedostoja manuaalisesti. Käytä Adobe Frescon alkunäytön Tuo ja avaa ‑toimintoa.

Huomautus:

Mahdollisuus tuoda Sketch- ja Draw-projekteja manuaalisesti ei ole käytettävissä Windowsin Adobe Fresco 1.1:ssä. Lisätietoja on artikkelissa Adobe Fresco Windowsissa

Onko sinulla kysymys tai idea?

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jakaa idean, osallistu Adobe Fresco ‑yhteisön toimintaan. Odotamme yhteydenottoasi ja haluamme nähdä luomuksesi.