psfix_appicon_128

Adobe Photoshop Fix yhdistää Adobe Photoshop -työpöytäohjelmiston tehon mobiilisovelluksen kätevyyteen ja tarjoaa luovan, helppokäyttöisen ratkaisun valokuvien muokkaamiseen iPhone-, iPad- tai Android-laitteella. Korjaa, pehmennä, vaalenna ja muokkaa valokuvia muulla tavoin, jotta saat aikaan juuri haluamasi ilmeen. Lisäksi Fixin Adobe Creative Cloud -palveluun yhdistetyt työnkulut avaavat rajattomasti luovia mahdollisuuksia.

Yleiset tiedot

Mikä on Adobe Photoshop Fix?

Photoshop Fix on ammattilaisille ja valokuvien ystäville tarkoitettu, Adobe Creative SDK:hon perustuva, kuvien paranteluun soveltuva Adoben mobiilisovellus, joka on saatavana iPhone-, iPad- ja Android-laitteisiin. Fix tuo mobiililaitteissa käyttöön ominaisuuksia, jotka olivat aikaisemmin käytettävissä vain Photoshopissa. Helppokäyttöinen Fix tukee niin yhteyksiä kuin myös kuvien parantelua. Fix toimii saumattomasti Adobe Photoshop Mix -mobiilisovelluksen kanssa, jolla voit leikata ja yhdistellä valokuvia. Molemmilla sovelluksilla voit lähettää tiedostoja Photoshopiin ja tallentaa ne Lightroom-kokoelmiisi.

Miten voin hankkia Photoshop Fixin?

iPhonen ja iPadin käyttäjät voivat ladata Photoshop Fixin maksutta iTunes App Storesta. Android-käyttäjät voivat ladata maksuttoman sovelluksen Google Play ‑kaupasta.

Viimeisimmät järjestelmävaatimukset löydät iTunes App Storesta tai Google Play ‑kaupasta.

Huomautus:

• iOS-laitteisiin Photoshop Fix on tällä hetkellä saatavana englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja japaniksi.
  • Photoshop Fix ‑sovelluksen Android-versio ei tällä hetkellä ole saatavana Android-pohjaisiin tablet-laitteisiin ja Chromebookeihin.

Miten Photoshop Fix käyttää Adobe CreativeSynciä?

Voit liikkua CreativeSyncillä mobiililaitteessa useiden sovellusten välillä saumattomasti yhden työnkulun sisällä.

Liiku saumattomasti Photoshop Mixin, Lightroomin mobiiliversion ja Photoshop Expressin sekä Fixin välillä. Fix on yhteensopiva myös Adobe Photoshop CC:n, Adobe Spark Videon ja Adobe Spark Pagen kanssa.

Mistä saan apua ja tukea Photoshop Fixin käyttöön?

Voit aloittaa käytön katsomalla opetusohjelman tai käymällä tukifoorumilla.

Adobe Photoshop Fixin käyttö

Miten voin lisätä kuvan?

Napauta näytön vasemmassa laidassa olevaa +-kuvaketta. Voit ottaa kuvan kameralla tai valita muun muassa Kameran rullassa, Creative Cloudissa tai Lightroomissa olevan kuvan.

Voinko tehdä säätöjä kuviin Photoshop Fixin avulla?

Photoshop Fixin pääkäyttötarkoitus on valokuvien retusointi. Adjustments (Säädöt) -valikossa on kuitenkin muokkaussovellukselta normaalisti odottamiasi toimintoja.

1. Avaa tai lisää kuva Photoshop Fixissä.
  2. Napauta Adjust (Säädä). Säätötyökalupalkki tulee näkyviin.
  3. Ota parhaat säädöt käyttöön napauttamalla Auto Fix (Automaattinen korjaus).
  4. Voit myös valita säätötilan, kuten Exposure (Valotus), Contrast (Kontrasti), Clarity (Selvennä) tai Saturation (Kylläisyys). Muuta kulmaa pyyhkäisemällä sivuttain.
  5. Hyväksy muutokset.

Voinko tallentaa sommitelman Photoshopissa käyttämistä varten?

Voit tallentaa Photoshop Fix -sommitelman PSD-tiedostona, jotta sitä voi jatkokäsitellä Photoshop CC:ssä.

• Napauta jakokuvaketta ja valitse sitten Send to Photoshop (Lähetä Photoshopiin). Sommitelma lähetetään Creative Cloudiin ja tallennetaan PSD-tiedostona Creative Cloud -resursseihin.

Tämän vaiheen suorittamisen jälkeen Fix-työsi tallennetaan automaattisesti työpöydälle monitasoisena PSD-tiedostona Photoshop CC:llä suoritettavaa luovaa muokkausta varten. Kirjaudu Photoshopiin samalla Adobe ID -tunnuksella, jota käytät Photoshop Fixiin kirjautumiseen.

Täytyykö minun ladata kaikki projektini, kun käytän Photoshop Fixiä?

Ei. Photoshop Fixin uusimmassa päivityksessä voit synkronoida projektit laitteeseesi valikoivasti. Valikoivassa synkronoinnissa sovellus tallentaa laitteeseesi jokaiselle projektille vaaditunminimimäärän metatietoja. Loput metatiedot haetaan tarvittaessa pilvestä. Sinun ei enää tarvitse vapauttaa tilaa manuaalisesti, kun muistitilasi on vähissä.