Photoshop Camera | Tuen päättyminen

Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä Photoshop Cameran tuen päättymisestä (End of Support, EOS).

Photoshop Camera on lakkautettu iOS- ja Android-laitteissa, eikä se enää ole ladattavissa. Adobe lopetti virallisen tuen tarjoamisen nykyisille käyttäjille 2. helmikuuta 2023. Jos olet Photoshop Cameran nykyinen käyttäjä, voit toistaiseksi jatkaa tämän sovelluksen käyttöä, jos se on jo asennettu laitteeseesi. Olemme siirtämässä Photoshop Cameran objektiiveja Photoshop Expressiin ja annamme lisätietoja myöhemmin tänä vuonna. Tutustu Photoshop Expressin helppokäyttöisiin, trendikkäisiin ja hauskoihin muokkaustyökaluihin.

Lisätietoja on seuraavissa usein kysytyissä kysymyksissä.

Jos olen jo ladannut Photoshop Cameran, poistetaanko se laitteestani?

Voit jatkaa Photoshop Cameran käyttöä toistaiseksi. Adobe ei kuitenkaan lisää uusia ominaisuuksia tai päivityksiä sovellukseen. Muista siirtää kaikki projektisi toissijaiseen sijaintiin.

Olemme siirtämässä mielellään käyttämiäsi Photoshop Cameran objektiiveja Photoshop Expressiin. Ilmoitamme ajankohdat ja annamme lisätietoja myöhemmin. Tutustu Photoshop Expressin helppokäyttöisiin, trendikkäisiin ja hauskoihin muokkaustyökaluihin.

Joudunko maksamaan Photoshop Expressistä?

Kaikki käyttäjät voivat ladata Photoshop Expressin ja nauttia siitä ilmaiseksi. Meillä on tilaus käyttäjille, jotka etsivät maksullisia muokkaustyökaluja ja sisältöjä (hinta vaihtelee aluekohtaisesti).

Katoavatko projektini ja taideteokseni? Miten voin pitää tiedostoni? Onko minun käytettävä Photoshop Expressiä, jotta saan tiedostoni?

Kaikki tiedostosi ovat käytettävissä Photoshop Camerassa, kun sovellus toimii laitteessasi edelleen. Voit käyttää Photoshop Expressiä myös maksuttomana mobiilivaihtoehtona.

Voit myös milloin tahansa kirjautua osoitteeseen assets.adobe.com, jossa voit käyttää ja hallita kaikkia Adoben sisältöjä, myös Photoshop Cameralla tehtyjä tiedostoja.

Milloin Adobe ei enää tue Photoshop Camera ‑sovellusta nykyisillä käyttäjillä?

Adobe lakkautti nykyisten käyttäjien tuen 19. tammikuuta 2023 alkaen. Muista siirtää kaikki projektisi toissijaiseen sijaintiin.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa