Adobe Photoshop Sketchin ja Illustrator Draw’n käyttöiän päättyminen

Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Adobe Photoshop Sketchin ja Illustrator Draw’n käyttöiän päättymisestä.

Adobe Photoshop Sketchin ja Illustrator Draw’n iOS- ja Android-versiot lakkautetaan, eivätkä ne enää ole ladattavissa 19. heinäkuuta 2021 alkaen. Nykyiset käyttäjät voivat jatkaa sovellusten käyttöä 10. tammikuuta 2022 asti. Varmista saumaton ja keskeytyksetön käyttökokemus siirtämällä kaikki resurssisi helposti Frescoon.

Lisätietoja on seuraavissa usein kysytyissä kysymyksissä.

Ei, sovelluksia ei poisteta, mutta ne lakkaavat toimimasta. Voit jatkaa Photoshop Sketchin ja Illustrator Draw’n käyttöä 10. tammikuuta 2022 asti, minkä jälkeen et enää voi kirjautua sisään. Adobe ei lisää uusia ominaisuuksia tai päivityksiä näihin sovelluksiin. Tämä tarkoittaa, että ongelmat ovat mahdollisia, joten kehotamme sinua siirtymään Adobe Frescoon ja lataamaan taideteoksesi siitä, jotta voit luoda ilman keskeytyksiä.

Ei, kaikki voivat nauttia Adobe Frescosta ilmaiseksi ja luoda kauniita taideteoksia tehokkailla työkaluilla. Käyttäjille, jotka haluavat käsitellä luomuksiaan vielä enemmän, Adobe Fresco tarjoaa maksullisia toimintoja, kuten neljännesvuosittain julkaistavia sivellinpäivityksiä ja mahdollisuuden käyttää Photoshopia iPadissa.

Kaikki taideteoksesi ja projektisi ovat edelleen käytettävissä Photoshop Sketchissä ja Illustrator Draw’ssa. Kirjaudu Frescoon Adobe ID:llä, jonka loit Sketchissä ja Draw’ssa. Aikaisemmat Sketch and Draw ‑projektisi tulevat automaattisesti näyttöön, jotta voit jatkaa työskentelyä.

Voit myös milloin tahansa kirjautua osoitteeseen asset.adobe.com, jossa voit käyttää ja hallita kaikkia Adoben sisältöjä, myös Sketchillä ja Draw’lla tehtyjä taideteoksia.

Lakkautamme nykyisten käyttäjien tuen 10. tammikuuta 2022. Muista siirtää kaikki projektisi Adobe Frescoon tai ladata taideteoksesi siitä, jotta saat niistä itsellesi kopion. Tämän päivämäärän jälkeen Adobe keskittyy Adobe Frescon tukemiseen.

Adobe Fresco on maalaamista ja piirtämistä harrastaville käyttäjille tarkoitettu Adoben ratkaisu. Jos luot mielelläsi taideteoksia iPhonella, iPadilla tai Windowsissa, tämä on sinulle juuri oikea sovellus.

Adobe Fresco on maksuton piirto- ja maalaussovellus, joka on tarkoitettu ammatikseen tai huvikseen sisältöjä luoville käyttäjille. Uusimpia kyniä ja kosketuslaitteita tukeva Adobe Fresco keskittää maailman suurimman vektorisiveltimien, rasterisiveltimien ja mullistavien uusien reaaliaikaisten siveltimien kokoelman yhteen paikkaan sekä tuottaa niiden avulla täydellisen maalaus- ja piirroselämyksen.

Adobe Fresco on saatavana iOS:ään ja Windowsiin:

Adobe Fresco on saatavana iOS:ään ja Windowsiin:

Voit kirjautua Adobe Frescoon iOS:stä tai Windowsista ja käyttää kaikkia taideteoksiasi, jotka siirretään automaattisesti, kun käytät samaa Adobe ID:tä. Siirto käynnistyy sisäänkirjautumisen jälkeen. Sen suorittaminen voi kestää jonkin aikaa sen mukaan, kuinka paljon taideteoksia sinulla on.

Sekä Adobe Sketch- että Adobe Draw ‑taideteoksille luodaan uusi kansio. Täällä taideteoksesi ovat käytettävissä, ja voit jatkaa luontia Adobe Frescossa sekä viedä PNG- tai JPG-tiedoston tai tasoja sisältävän PSD-tiedoston.

Adobe Fresco ei ole saatavana Androidiin, vaan ainoastaan iOS:ään ja Windowsiin. Fresco tuodaan tulevaisuudessa ehkä myös muihin ympäristöihin. Kehotamme sinua varmuuden vuoksi siirtymään Adobe Frescoon ja varmuuskopioimaan kaikki Sketch- tai Draw-projektisi laitteeseen tai tallennussijaintiin.

Voit toimia seuraavasti:

Lataa taideteoksesi Sketchistä ja Draw’sta. Voit käyttää tasoja sisältäviä PSD- ja Ai-tiedostoja ja tallentaa ne laitteeseen tai haluamaasi tallennussijaintiin.

HUOMAUTUS : Adobe Sketch ja Adobe Draw poistetaan käytöstä 10. tammikuuta 2022 jälkeen, minkä jälkeen et enää pysty kirjautumaan näihin sovelluksiin. Voit tämän päivämäärän jälkeen toimia seuraavasti:

• Käytä kaikkia Adobe-sisältöjäsi kirjautumalla Adobe ID:lläsi osoitteeseen assets.adobe.com. Sketchillä ja Draw’lla tehdyt taideteokset näkyvät Mobiililuomukset-välilehdessä. Valitse mikä tahansa projekti ja napsauta asetusten kolmea pistettä, niin voit ladata taideteoksestasi PNG- tai JPG-tiedoston. Voit valita myös Muunna Frescoon, jos haluat siirtää minkä tahansa yksittäisen taideteoksen.
  • Siirry Adobe Frescoon: Kirjaudu Adobe Frescoon iOS:ssä tai Windowsissa, niin voit käyttää kaikkia taideteoksiasi. Siirto käynnistyy sisäänkirjautumisen jälkeen. Sen suorittaminen voi kestää jonkin aikaa sen mukaan, kuinka paljon taideteoksia sinulla on. Sekä Adobe Sketch- että Adobe Draw ‑taideteoksille luodaan uusi kansio. Täällä taideteoksesi ovat käytettävissä, ja voit jatkaa luontia Adobe Frescossa sekä viedä PNG- tai JPG-tiedoston tai tasoja sisältävän PSD-tiedoston. Voit myös lähettää tiedoston Adobe Illustratoriin.

Käytä Sketchissä ja Draw’ssa samaa Adobe ID:tä ja kirjaudu iOS:ssä tai Windowsissa Adobe Frescoon. Taideteostesi siirto käynnistyy. Tämä voi kestää jonkin aikaa sen mukaan, kuinka paljon taideteoksia sinulla on. Sekä Adobe Sketch- että Adobe Draw ‑taideteoksille luodaan uusi kansio. Taideteoksesi ovat käytettävissä täällä. Voit avata taideteoksen ja jatkaa luontia Adobe Frescossa ilmaiseksi. Voit myös viedä PNG- tai JPG-tiedoston tai Adobe Sketch- tai Adobe Draw ‑taideteoksesi tasoja sisältävän PSD-tiedoston.

10. tammikuuta 2022 jälkeen et enää pysty kirjautumaan Adobe Sketchiin tai Adobe Draw’hon. Tämän päivämäärän jälkeen voit käyttää taideteoksiasi seuraavin tavoin:

• Käytä kaikkia Adobe-sisältöjäsi kirjautumalla Adobe ID:lläsi osoitteeseen assets.adobe.com. Sketchillä ja Draw’lla tehdyt taideteokset näkyvät Mobiililuomukset-välilehdessä. Valitse mikä tahansa projekti ja napsauta asetusten kolmea pistettä, niin voit ladata taideteoksestasi PNG- tai JPG-tiedoston. Voit valita myös Muunna Frescoon, jos haluat siirtää minkä tahansa yksittäisen taideteoksen.
  • Siirry Adobe Frescoon: Kirjaudu Adobe Frescoon iOS:ssä tai Windowsissa, niin voit käyttää kaikkia taideteoksiasi. Siirto käynnistyy sisäänkirjautumisen jälkeen. Sen suorittaminen voi kestää jonkin aikaa sen mukaan, kuinka paljon taideteoksia sinulla on. Sekä Adobe Sketch- että Adobe Draw ‑taideteoksille luodaan uusi kansio. Täällä taideteoksesi ovat käytettävissä, ja voit jatkaa luontia Adobe Frescossa sekä viedä PNG- tai JPG-tiedoston tai tasoja sisältävän PSD-tiedoston. Voit myös lähettää tiedoston Adobe Illustratoriin.

Ymmärrämme sinua – ja haluamme kuulla, mitä haluat nähdä Adobe Frescossa! Voit lähettää tiimille parannuksia tai toimintoja koskevia ideoita. Aloitusnäytössä voit tarkastella uusia ja tulevia ominaisuuksia. Valitse Tulevat uudet ominaisuudet ‑kohdasta Ehdota ominaisuuksia, niin siirryt keskustelupalstallemme, jolla voit pyytää mitä tahansa ideaa suoraan. Näet myös sen, mitä muut käyttäjät haluavat pyytää, ja voit äänestää suosikki-ideoitasi.

Jos sinulla on kysymys, jota ei ole käsitelty tässä artikkelissa, ota meihin yhteyttä Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa aihetunnisteella @adobedrawing. Voit myös ottaa yhteyttä asiakastukeen.