Tarvitset seuraavien hakemistojen täydelliset luku/kirjoitusoikeudet, jotta voit käyttää Photoshopia Windows-käyttöjärjestelmässä.

Huomautus: Photoshopin asentamiseksi tarvitset käyttäjätilin, jolla on täydelliset, paikalliset järjestelmänvalvojan oikeudet.

Jotta voit käyttää työlevytiedostoja, ICC-profiileja, asetustiedostoja ja sovellustiedostoja, sinulla on oltava luku/kirjoitusoikeudet kaikkiin alla lueteltuihin kansioihin.

Huomautus: 64-bittisiin Windows-järjestelmiin asennetaan sekä 32- että 64-bittinen versio Photoshopista.

Photoshopin 32-bittinen versio 32-bittisessä Windows-versiossa

Kansio Tiedot
Minkä tahansa työlevytiedoston sijainniksi määritellyn aseman päähakemisto, jollei asemaa ole liitetty TEMP-muuttujalle järjestelmän Ohjauspaneelin Ympäristö-välilehdellä. Päähakemiston tasolle tallennetut Photoshopin työlevytiedostot mahdollistavat avoimien kuvien taustaprosessoinnin.
  • Windows\System32\Spool\Drivers\Color
  • Program Files\Common Files\Adobe\Color\Profiles
  • Program Files\Common Files\Adobe\Color\Profiles\Recommended
  • Users\[käyttäjänimi]\Application Data\Adobe\Color
  • Program Files\Common Files\Adobe\Color\Settings
  • Users\[käyttäjänimi]\Local Settings\Application Data\Adobe\Color
Nämä kansiot sisältävät Photoshopin värienhallinnan väriprofiilit ja mukautetut asetukset.
Program Files\Adobe\Adobe Photoshop [versio] Tämä kansio sisältää sovellustiedostot, laajennustiedostot ja tallennettavat esimääritykset.
Huomautus: Tämä kansio on oletusarvoinen asennuspaikka, mutta se voidaan vaihtaa asennuksen aikana.
  • Users\[käyttäjänimi]\Application Data\Adobe\Adobe Photoshop [versio]\Adobe Photoshop [versio] Settings
  • Users\[käyttäjänimi]\Application Data\Adobe\AdobePhotoshop [versio]\Presets
Tämä kansio sisältää oletusarvot ja asetukset.

Täällä säilytetään käyttäjäkohtaiset esimäärittelyt.
Program Files\Common Files\Adobe Tämä kansio sisältää tiedostot, jotka tukevat tekstityökalua, verkko-ominaisuuksia, värienhallintaa ja työryhmätiedostoja. Tämä kansio sisältää myös tiedostot, jotka jaetaan eri tuotteiden kesken ja jotka ovat toimivuuden kannalta tärkeitä.
Järjestelmän tilapäiskansio

Photoshop käyttää tilapäiskansiota tulostus- ja asennustarkoituksiin. Tiedostot voidaan kirjoittaa seuraaviin kansioihin:

• Windows\Temp -kansio
  • paikallinen kansio kansiossa Users\[käyttäjänimi]\Local Settings\Temp
  • kansio, joka on määritetty Windowsin TEMP-muuttujaksi järjestelmän Ohjauspaneelin Ympäristö-välilehdellä
Tiedostoja avatessa ja tallennettaessa käytetyt kansiot Photoshop tarvitsee luku- ja kirjoitusoikeudet kaikkiin kansioihin, joihin käyttäjät tallentavat tiedostoja.

Photoshopin 32-bittinen versio 64-bittisessä Windows-versiossa

Kansio Tiedot
Minkä tahansa työlevytiedoston sijainniksi määritellyn aseman päähakemisto, jollei asemaa ole liitetty TEMP-muuttujalle järjestelmän Ohjauspaneelin Ympäristö-välilehdellä. Päähakemiston tasolle tallennetut Photoshopin työlevytiedostot mahdollistavat avoimien kuvien taustaprosessoinnin.
  • Windows\System32\Spool\Drivers\Color
  • Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Color\Profiles
  • Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Color\Profiles\Recommended
  • Users\[käyttäjänimi]\Appdata\Roaming\Adobe\Color\Proofing
  • Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Color\Settings
  • Users\[käyttäjänimi]\AppData\Roaming\Adobe\Color
Nämä kansiot sisältävät Photoshopin värienhallinnan väriprofiilit ja mukautetut asetukset.
Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop Tämä kansio sisältää sovellustiedostot, laajennustiedostot ja tallennettavat esimääritykset.
Users\[käyttäjänimi]\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop Tämä kansio sisältää oletusarvot ja asetukset.
  • Program Files (x86)\Common Files\Adobe
  • Program Files\Common Files\Adobe
Tämä kansio sisältää tiedostot, jotka tukevat tekstityökalua, verkko-ominaisuuksia, värienhallintaa ja työryhmätiedostoja.
Järjestelmän tilapäiskansio

Photoshop käyttää tilapäiskansiota tulostus- ja asennustarkoituksiin. Tiedostot voidaan kirjoittaa seuraaviin kansioihin:

• Windows\Temp -kansio
  • paikallinen kansio kansiossa Users\[käyttäjänimi]\Local Settings\Temp
  • kansio, joka on määritetty Windowsin TEMP-muuttujaksi järjestelmän Ohjauspaneelin Ympäristö-välilehdellä.
Tiedostoja avatessa ja tallennettaessa käytetyt kansiot Photoshop tarvitsee luku- ja kirjoitusoikeudet kaikkiin kansioihin, joihin tallennat tiedostoja.

Photoshopin 64-bittinen versio 64-bittisessä Windows-versiossa

Kansio Tiedot
Minkä tahansa työlevytiedoston sijainniksi määritellyn aseman päähakemisto, jollei asemaa ole liitetty TEMP-muuttujalle järjestelmän Ohjauspaneelin Ympäristö-välilehdellä. Päähakemiston tasolle tallennetut Photoshopin työlevytiedostot mahdollistavat avoimien kuvien taustaprosessoinnin.
  • Windows\System32\Spool\Drivers\Color
  • Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Color\Profiles
  • Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Color\Profiles\Recommended
  • Users\[käyttäjänimi]\Appdata\Roaming\Adobe\Color\Proofing
  • Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Color\Settings
  • Users\[käyttäjänimi]\AppData\Roaming\Adobe\Color
Nämä kansiot sisältävät Photoshopin värienhallinnan väriprofiilit ja mukautetut asetukset.
Program Files\Adobe\Adobe Photoshop Tämä kansio sisältää sovellustiedostot, laajennustiedostot ja tallennettavat esimääritykset.
Users\[käyttäjänimi]\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop Tämä kansio sisältää oletusarvot ja asetukset.
  • Program Files (x86)\Common Files\Adobe
  • Program Files\Common Files\Adobe
Tämä kansio sisältää tiedostot, jotka tukevat tekstityökalua, verkko-ominaisuuksia, värienhallintaa ja työryhmätiedostoja.
Järjestelmän tilapäiskansio

Photoshop käyttää tilapäiskansiota tulostus- ja asennustarkoituksiin. Tiedostot voidaan kirjoittaa seuraaviin kansioihin:

• Windows\Temp -kansio
  • paikallinen kansio kansiossa Users\[käyttäjänimi]\Local Settings\Temp
  • kansio, joka on määritetty Windowsin TEMP-muuttujaksi järjestelmän Ohjauspaneelin Ympäristö-välilehdellä.
Tiedostoja avatessa ja tallennettaessa käytetyt kansiot Photoshop tarvitsee luku- ja kirjoitusoikeudet kaikkiin kansioihin, joihin tallennat tiedostoja.