Lue, mitä tehdä, jos Creative Cloud -tietokonesovelluksen asentaminen tai päivittäminen ei onnistu.

Virheiden ”Asennusvirhe” tai ”Päivitys ei onnistunut” korjaaminen

Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen tai päivityksen epäonnistuminen johtuu yleensä siitä, että tietokoneen Creative Cloud -sovellukset ovat vioittuneet tai tietokone ei saa yhteyttä Adoben palvelimiin. Näiden ongelmien virheilmoitukset:

Virhekoodi 1         |  Virhekoodi P50

Virhekoodi P1       |  Virhekoodi 1001

Virhekoodi 50       |   Virhekoodi 1002

Kokeile virheiden korjaamiseksi seuraavia keinoja.

1. Poista Creative Cloud -tietokonesovellus Creative Cloud -poisto-ohjelmalla.

2. Kirjaudu Creative Cloud -tietokonesovelluksen lataussivulle.

3. Napsauta siirtymispalkista Lataa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Lataa Creative Cloud -tietokonesovellus napsauttamalla siirtymispalkista Lataa.

1. Lataa Creative Cloud Cleaner Tool, jotta voit poistaa Creative Cloud -tietokonesovelluksen nykyasennuksen.

2. Napsauta ladattua AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Suorita järjestelmänvalvojana.

3. Valitse kieli: kirjoita englantia varten ja paina Enter.

Kirjoita e englantia varten ja paina Enter
  4. Tarkista Adoben loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus: paina ja paina Enter.

Hyväksy käyttöoikeussopimus painamalla y-kirjainta
  5. Valitse vaihtoehto 3: CC-sovellukset, Creative Cloud ja CS6-tuotteet ja paina Enter

Valitse vaihtoehto 3 ja paina Enter
  6. Valitse vaihtoehto 1: Adobe Creative Cloud -tietokonesovellus ja paina Enter. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Valitse vaihtoehto 1 ja paina Enter
  7. Vaihda seuraavien OOBE-kansioiden nimeksi OOBE.old:

Windows

• \Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE
    • \Users\AppData\Local\Adobe\OOBE

macOS

/Library/Application Support/Adobe/OOBE

8. Kirjaudu Creative Cloud -tietokonesovelluksen lataussivulle.

9. Napsauta siirtymispalkista Lataa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Lataa Creative Cloud -tietokonesovellus napsauttamalla siirtymispalkista Lataa.

1. Luo tietokoneelle uusi paikallinen käyttäjätili järjestelmänvalvojan oikeuksilla.

2. Kirjaudu tietokoneelle kyseisellä tilillä.

3. Poista Creative Cloud -tietokonesovellus Creative Cloud -poisto-ohjelmalla.

4. Kirjaudu Creative Cloud -tietokonesovelluksen lataussivulle.

5. Napsauta siirtymispalkista Lataa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Lataa Creative Cloud -tietokonesovellus napsauttamalla siirtymispalkista Lataa.