Noudata tämän oppaan vaiheittaisia ohjeita Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen epäonnistuneen asennuksen korjaamiseen.

Asennettaessa tai päivitettäessä Creative Cloud -työpöytäsovellusta tulee seuraavan kaltainen virheviesti:

• Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus ei onnistunut
  • Creative Cloud -työpöytäsovelluksen päivitys ei onnistunut
  • Virhekoodi 1
  • Virhekoodi P1
  • Virhekoodi 50
  • Virhekoodi P50
  • Virhekoodi 1001
  • Virhekoodi 1002
Virhe 1001
Virhe 1001

Ratkaisut

Kokeile seuraavia ratkaisuja annetussa järjestyksessä. Lopeta, jos Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus onnistuu.

Ratkaisu 2: Suorita Adobe CC Cleaner Tool

1. Käynnistä Creative Cloud Cleaner Tool, jotta voit poistaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen nykyasennuksen. Katso Suorita CC Cleaner Tool.

2. Valitse vaihtoehto 3 CC Cleaner Tool:ssa: Creative Cloud 2015-, Creative Cloud 2014-, Creative Cloud- & CS6-tuotteet. Valitse sitten vaihtoehto 1: Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellus.

3. Vaihda seuraavien OOBE-kansioiden nimeksi OOBE.old:

Windows

• \Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE
    • \Käyttäjät\\AppData\Local\Adobe\OOBE

Mac OS

/Library/Application Support/Adobe/OOBE

4. Lataa ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen.

Ratkaisu 3: Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asentaminen uudelleen järjestelmänvalvojan tililtä

Luo uusi paikallinen tili järjestelmänvalvojan oikeuksilla ja kirjaudu sisään käyttäen tätä tiliä. Lataa ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen.

Windows 8

Windows 7