Lue, mitä tehdä, kun Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asentaminen tai päivittäminen ei onnistu.

Miksi Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asentaminen tai päivittäminen ei onnistu?

Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asentaminen tai päivittäminen voi epäonnistua seuraavista syistä:

• Creative Cloud- tai Creative Suite -sovellukset ovat vioittuneet.
  • Kone ei saa yhteyttä Adoben palvelimiin.

Kokeile alla olevia ratkaisuja, jos näet jonkin seuraavista virheilmoituksista tai -koodeista, kun asennat tai päivität Creative Cloud -työpöytäsovellusta:

• Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus ei onnistunut
  • Creative Cloud -työpöytäsovelluksen päivitys ei onnistunut
  • Virhekoodi 1
  • Virhekoodi P1
  • Virhekoodi 50
  • Virhekoodi P50
  • Virhekoodi 1001
  • Virhekoodi 1002

Päivitys ei onnistunut -virhe
Virhe 1001

Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asentaminen ei onnistu -virheen korjaaminen

Kokeile seuraavia ratkaisuja annetussa järjestyksessä. Lopeta, jos Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus onnistuu.

Poista Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus ja asenna se uudelleen.

1. Lataa ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen lataaminen.

Suorita Adobe CC Cleaner Tool.

1. Käynnistä Creative Cloud Cleaner Tool, jotta voit poistaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen nykyasennuksen. Katso Suorita CC Cleaner Tool.

2. Valitse CC Cleaner Tool -työkalussa vaihtoehto 3: CC-sovellukset, Creative Cloud ja CS6-tuotteet. Valitse sitten vaihtoehto 1: Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellus.

3. Vaihda seuraavien OOBE-kansioiden nimeksi OOBE.old:

Windows

• \Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE
    • \Käyttäjät\AppData\Local\Adobe\OOBE

macOS

/Library/Application Support/Adobe/OOBE

4. Lataa Creative Cloud -työpöytäsovellus ja asenna se uudelleen.

Asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen järjestelmänvalvojan tililtä.

Luo uusi paikallinen tili järjestelmänvalvojan oikeuksilla ja kirjaudu sisään käyttäen tätä tiliä. Lataa ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen.