Creative Cloud

Lataaminen ja asentaminen

Creative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen

Kun asennat ensimmäisen sovelluksen, samalla asennetaan Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellus. Käytät jatkossa työpöytäsovellusta latausten hallintaan. Lataaminen ja asentaminen:

Yritys- ja työryhmäasiakkaat: Pyydä ohjeita järjestelmänvalvojalta. Järjestelmänvalvojat hallinnoivat sovelluksia Admin Consolessa

Creative Cloud -sovellusten päivittäminen

Lisätietoja Creative Cloud -sovellusten päivittämisestä, kun saat ilmoituksen, että uusi versio on käytettävissä.

Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen uuteen tietokoneeseen

Ota selvää, miten voit asentaa, aktivoida ja käyttää Creative Cloud ‑sovelluksia uudessa tietokoneessa tai laitteessa, vaikka edellinen tietokone tai laite ei enää olisikaan käytettävissä. Lisätietoja on artikkelissa Miten Creative Cloud -sovelluksia asennetaan uuteen tietokoneeseen?

Kuinka moneen tietokoneeseen sovellukset voi asentaa?

Voit asentaa Adobe-sovelluksesi enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja on artikkelissa Kuinka moneen tietokoneeseen sovellukset voi asentaa.

Miten asennus suoritetaan, jos minulla on yritys- tai työryhmätilaus?

Pyydä ohjeita järjestelmänvalvojalta. Järjestelmänvalvojat hallinnoivat sovelluksia Admin Consolessa.

Asennusongelmien ratkaiseminen

Yleisten kirjautumisongelmien ratkaiseminen

Ratkaisuja yleisiin kirjautumisongelmiin on artikkelissa Kirjautumisen vianmääritys.

Creative Cloudin kokeiluversioon palautumisen estäminen

Lue, miten voit estää Creative Cloud -sovellusten ilmoitukset siitä, että käytät kokeiluversiota (tai että kokeilujakso on päättynyt), kun olet jo ostanut Creative Cloud -tilauksen. Katso Ostetut Creative Cloud -sovellukset näkyvät kokeiluversioina

Creative Cloudin lataus- ja asennusvirheiden korjaaminen

Ratkaise ongelmia, jotka ilmenevät, kun lataat, asennat, päivität tai käynnistät Creative Cloud -sovelluksia. Katso Asennusvirhekoodit ja -ratkaisut

Creative Cloudin aktivoinnin yleisten virheiden korjaaminen

Löydä ratkaisuja yleisiin Adobe Creative Cloud -aktivointivirhekoodeihin ja -ongelmiin ja ohjeet niiden ratkaisemiseen. Katso:

Ratkaise asennusongelmia Creative Cloud Cleaner Tool -työkalulla

Ratkaise Creative Cloudin asennusongelmia suorittamalla Adobe Creative Cloud Cleaner Tool -työkalu. Katso Ratkaise asennusongelmia Creative Cloud Cleaner -työkalulla.

Yleisten virheiden korjaaminen

Virhe: ”Asennus ei onnistunut” Creative Cloud -työpöytäsovellus

Kokeileartikkelin Asennusongelmien ratkaiseminen | Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellus ratkaisuja jos näet jonkin seuraavista virheilmoituksista päivittäessäsi Creative Cloud -työpöytäsovellusta:

• ”Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus ei onnistunut”
  • ”Creative Cloud -työpöytäsovelluksen päivitys ei onnistunut”
  • ”Virhekoodi 1”
  • ”Virhekoodi P1”
  • ”Virhekoodi 50”
  • ”Virhekoodi P50”
  • ”Virhekoodi 1001”
  • ”Virhekoodi 1002”

Virhe: Ongelman ratkaisemiseksi tarvittava Adobe Creative Cloud puuttuu tai on vioittunut

Creative Cloud kirjaa minut ulos tai pyytää jatkuvasti kirjautumaan sisään uudelleen

Virhe: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll puuttuu

Saitko jonkin seuraavista virheilmoituksista, kun yritit asentaa tai käynnistää Creative Cloud -sovelluksen?

• Microsoftin julkaisemat Windows-päivitykset, joita tämän tuotteen asentaminen edellyttää, eivät ole käytettävissä tässä tietokoneessa. Asenna pakolliset päivitykset ja yritä uudelleen.
  • Ohjelmaa ei voi käynnistää, koska api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll puuttuu tietokoneesta. Yritä korjata ongelma asentamalla ohjelma uudelleen.

Puuttuva .dll asennetaan Windows-päivityksen yhteydessä. Katso Virhe: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll puuttuu.

Creative Cloud -työpöytäsovellus ei käynnisty | Edistymisilmaisin jää pyörimään

Jumittuuko Creative Cloud -työpöytäsovellus lataus- tai alustusvaiheeseen? Näkyykö pyörivä edistysilmaisin ja jokin seuraavista viesteistä?

• Sovelluksen lataaminen näyttää kestävän tavallista pidempään.
  • Creative Cloudin alustus näyttää kestävän tavallista pidempään.

Jos yritit käynnistää sen uudelleen ja edelleen näet pyörivän ilmaisimen, kokeile artikkelin Creative Cloud -työpöytäsovellus ei avaudu ratkaisuja.

Latausvaihtoehdot

Creative Cloud -sovellusten lataaminen suoraan

Jos Creative Cloud -sovellusten lataamisessa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla on ongelmia, yritä ladata asennusohjelmat suoraan.

Vanhojen Creative Cloud -sovellusversioiden lataaminen

Jos vanhemman version asentamisessa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla on ongelmia, yritä ladata asennusohjelmat suoraan.

Creative Cloud | 2019, 2018

Vanhat Creative Cloud -versiot

Creative Cloud -työpöytäsovelluksen lataaminen

Valitse Creative Cloud -työpöytäsovelluksen sivulla Lataa-painike ja noudata näytön ohjeita.

Jos asennuksessa on ongelmia, katso Creative Cloud ‑työpöytäsovelluksen lataaminen

Järjestelmävaatimusten tarkistaminen

Photoshop-version järjestelmävaatimukset

Lightroomin järjestelmävaatimukset

Illustratorin järjestelmävaatimukset

InDesignin järjestelmävaatimukset

Kaikkien Creative Cloud -sovellusten järjestelmävaatimukset

Creative Cloud -sovellusten uusimmat versiot eivät tue kaikkia Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmien vanhoja versioita. Lue lisää.

Document Cloud ja Acrobat

Lataaminen ja asennus (tilaus)

Acrobat DC -tilauksen lataaminen ja asentaminen

Jos sinulla on Acrobat-tilaus tai olet Creative Cloud -jäsen, noudata ohjeita ladataksesi ja asentaaksesi Acrobat DC:n tietokoneeseesi.

Adobe Acrobat Pro DC -kokeiluversion lataaminen ja asentaminen

Voit ladata Adobe Acrobat Pro DC -työpöytäsovelluksen ja kokeilla maksutta, miten Acrobat Pro DC voi nostaa työskentelysi uudelle tasolle. Katso Adobe Acrobat Pro DC -kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Acrobat DC:n lataaminen uuteen tietokoneeseen

Lue, miten Acrobat DC asennetaan ja aktivoidaan uudella tietokoneella tai laitteella sekä miten sitä käytetään, vaikka aiempi tietokoneesi tai laitteesi ei ole enää käytettävissä. Katso Miten asennan Acrobat DC:n uudelle tietokoneelle?

Kuinka moneen tietokoneeseen sovellukset voi asentaa?

Tuotteen voi asentaa enintään kahteen tietokoneeseen. Jos haluat siirtää tuotteen uuteen tietokoneeseen, valitse Ohje > Kirjaudu ulos jommallakummalla tietokoneella, jossa on aktiivinen käyttöoikeus. Sen jälkeen voit asentaa tuotteen uuteen tietokoneeseen.

Lataaminen ja asennus (ei tilausta)

Lataa Acrobat DC | Ei tilausta

Jos sinun on asennettava uudelleen Acrobat DC (ei-tilaus, sarjanumeropohjainen), lataa asennusohjelma suoraan. Asennuksen loppuun suorittaminen edellyttää Acrobat DC:n sarjanumeroa.

Acrobat 2017:n lataaminen

Jos sinun on asennettava uudelleen Acrobat 2017, lataa asennusohjelmat suoraan. Asennuksen loppuun suorittaminen edellyttää Acrobat 2017:n sarjanumeroa.

Acrobatin aiempien versioiden lataaminen

Jos olet ostanut Acrobatin aikaisemman version ja sinun on asennettava se uudelleen, lue, miten aiemmin rekisteröidyt tuotteet löytyvät.

Sarjanumeron paikantaminen

Etsi tuotteen sarjanumero nopeasti, jotta voit päivittää tuotteen tai asentaa sen uudelleen. Katso Sarjanumeron paikantaminen.

Kuinka moneen tietokoneeseen sovellukset voi asentaa?

Tuotteen voi asentaa enintään kahteen tietokoneeseen. Jos haluat siirtää tuotteen uuteen tietokoneeseen, valitse Ohje Kirjaudu ulos jommallakummalla tietokoneella, jossa on aktiivinen käyttöoikeus. Sen jälkeen voit asentaa tuotteen uuteen tietokoneeseen.

Yleisten ongelmien ja virheiden ratkaiseminen

Yleisten kirjautumisongelmien ratkaiseminen

Ratkaisuja yleisiin kirjautumisongelmiin on artikkelissa Kirjautumisen vianmääritys.

Latausongelmien vianmääritys

Ratkaise yleisiä selaimen, järjestelmän ja yhteyksien ongelmia, jotka voivat häiritä latauksia.

Acrobatin aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen

Muuta Acrobat tai Reader PDF-tiedostojen oletussovellukseksi Windows 10 -versiossa

Järjestelmävaatimusten tarkistaminen

Adobe Document Cloudin järjestelmävaatimukset

Adobe Acrobat DC:n järjestelmävaatimukset

Adobe Reader DC:n järjestelmävaatimukset

Acrobat 2017 -version järjestelmävaatimukset

Acrobat 11:n ja sitä aiempien versioiden järjestelmävaatimukset

Photoshop Elements | Premiere Elements

Lataaminen ja asentaminen

Photoshop Elementsin asentaminen

Asenna Adobe Premiere Elements

Sarjanumeron paikantaminen

Etsi tuotteen sarjanumero nopeasti, jotta voit päivittää tuotteen tai asentaa sen uudelleen. Katso Sarjanumeron paikantaminen.

Ennakkoon maksetun kortin lunastaminen

Katso, miten voit lunastaa Adobe-ostoksen ja muuntaa lunastuskoodin sarjanumeroksi artikkelista Lunastuskoodien käyttöohje.

Kuinka moneen tietokoneeseen sovellukset voi asentaa?

Tuotteen voi asentaa enintään kahteen tietokoneeseen. Jos haluat siirtää tuotteen uuteen tietokoneeseen, valitse Ohje Kirjaudu ulos jommallakummalla tietokoneella, jossa on aktiivinen käyttöoikeus. Sen jälkeen voit asentaa tuotteen uuteen tietokoneeseen.

Yleisten ongelmien ja virheiden ratkaiseminen

(Windows) Asennuksen vianmääritys | Photoshop Elements, Premiere Elements

Ratkaise Photoshop Elementsin ja Premiere Elementsin asennusongelmia Windows-käyttöjärjestelmässä.

(macOS) Asennuksen vianmääritys | Photoshop Elements, Premiere Elements

Ratkaise Photoshop Elementsin ja Premiere Elementsin asennusongelmia Mac OS -käyttöjärjestelmässä.

Photoshop Elements ja Premiere Elements eivät käynnisty | Windows 10

Joskus Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements ja Elements Organizer eivät toimi tietokoneilla, joihin on päivitetty Windows 10. Sovellukset kaatuvat niitä käynnistettäessä. Ohjeita ongelman ratkaisemiseen on artikkelissa Käynnistysongelmat Windows 10:ssä.

Adoben tuotteiden aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen

Latausvaihtoehdot

Photoshop Elementsin lataaminen

Jos sinulla ei ole enää Photoshop Elementsin asentamiseen tarvittavia tiedostoja, lataa asennusohjelma.

Adobe Premiere Elementsin lataaminen

Jos sinulla ei ole enää Adobe Premiere Elementsin asentamiseen tarvittavia tiedostoja, lataa asennusohjelma.

Järjestelmävaatimusten tarkistaminen

Photoshop Elementsin järjestelmävaatimukset

Adobe Premiere Elementsin järjestelmävaatimukset

Creative Suite ja Lightroom

Lataaminen ja asentaminen

Lightroomin lataaminen ja asentaminen

Lightroom CC ja Lightroom Classic CC  Lue, miten Creative Cloud -sovellukset ladataan ja asennetaan.

Lightroom 6 tai vanhemmat versiot  Tarjoamme latauksia vain nykyisille tuotteillemme. Lue, miten löydät aikaisemmin rekisteröidyt tuotteet.

Creative Suite -tuotteiden lataaminen

Tarjoamme latauksia vain nykyisille tuotteillemme. Lisätietoja uusimmista luovista tuotteistamme saat aloittamalla maksuttoman Adobe Creative Cloud -kokeilun.

Jos olet ostanut Creative Suite -tuotteen ja sinun on asennettava se uudelleen, lue, miten aiemmin rekisteröidyt tuotteet löytyvät.

Sarjanumeron paikantaminen

Etsi tuotteen sarjanumero nopeasti, jotta voit päivittää tuotteen tai asentaa sen uudelleen. Katso Sarjanumeron paikantaminen.

Kuinka moneen tietokoneeseen sovellukset voi asentaa?

Tuotteen voi asentaa enintään kahteen tietokoneeseen. Jos haluat siirtää tuotteen uuteen tietokoneeseen, valitse Ohje Kirjaudu ulos jommallakummalla tietokoneella, jossa on aktiivinen käyttöoikeus. Sen jälkeen voit asentaa tuotteen uuteen tietokoneeseen.

Yleisten ongelmien ja virheiden ratkaiseminen

Creative Suite -latausongelmien vianmääritys

Ratkaise yleisiä selaimen, järjestelmän ja yhteyksien ongelmia, jotka voivat häiritä latauksia.

Adoben tuotteiden aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen

Asennusvirheet Poistumiskoodi 6 tai Poistumiskoodi 7

Jos saat Poistumiskoodin 6 tai 7, kun asennat Creative Suite -sovellusta (CS5, CS5.5, CS6), kokeile artikkelin Asennusvirheet Poistumiskoodi 6 tai Poistumiskoodi 7 | CS ratkaisuja.

Päivitysvirhe: ”Tämä sarjanumero ei päde ehtojen mukaiseen tuotteeseen”

Onko päivityksen yhteydessä sarjanumero-ongelmia? Kokeile artikkelin Päivitysvirhe: ”Tämä sarjanumero ei päde ehtojen mukaiseen tuotteeseen” ratkaisuja.

Lakkautetun Adobe Download Assistantin poistaminen

Adobe Download Assistantin (ADA), jota käytettiin aiemmin Adoben sovellusten kokeiluversioiden lataamiseen, tuki on päättynyt.  Katso ohjeet Adobe Download Assistantin poistamiseksi.

Järjestelmävaatimusten tarkistaminen

Lightroomin järjestelmävaatimukset

Etsi Lightroomin järjestelmävaatimukset:

Creative Suiten järjestelmävaatimukset

Technical Communication Suite

Lataaminen ja asentaminen

Miten Technical Communication Suite -tilaus ostetaan?

Tilauksen tekeminen on nopeaa ja helppoa: siirry ostamisoppaaseen, valitse tuote tai tilaus ja viimeistele ostos.

Etsi asennusta varten sähköpostistasi Adoben lähettämä viesti, jossa on sarjanumero ja linkki ohjelmiston lataamiseen. Kun olet ladannut tuotteen, kaksoisnapsauta asennusohjelmaa, asenna tuote näyttöön tulevien ohjeiden mukaan ja aloita tilauksesi

Kuinka Technical Communication Suite -sovellukset asennetaan?

Etsi sähköpostistasi Adoben lähettämä viesti, jossa on sarjanumero ja linkki ohjelmiston lataamiseen. Voit myös ladata Technical Communication Suite -tuotteet käytön aloittamissivuilta:

Acrobatin käytön aloittaminen

Captivaten käytön aloittaminen

FrameMakerin käytön aloittaminen

Presenterin käytön aloittaminen

RoboHelpin käytön aloittaminen

Voinko ladata ohjelmistopaketin tai minkä tahansa sovelluksen kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata maksuttoman kokeiluversion. Lataa kokeiluversio kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Katso tarkat ohjeet kohdasta Muiden kuin Creative Cloud -kokeilusovellusten lataaminen ja asentaminen.

Kuinka moneen tietokoneeseen sovellukset voi asentaa?

Tuotteen voi asentaa enintään kahteen tietokoneeseen. Jos haluat siirtää tuotteen uuteen tietokoneeseen, valitse Ohje Kirjaudu ulos jommallakummalla tietokoneella, jossa on aktiivinen käyttöoikeus. Sen jälkeen voit asentaa tuotteen uuteen tietokoneeseen.

Yleisten ongelmien ja virheiden ratkaiseminen

Miksi sähköpostiosoitteeni ei toimi sisäänkirjautumisessa?

Miksi sovellusten lataaminen ei onnistu?

Opi ratkaisemaan Technical Communication Suiten ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Kuinka sarjanumeron saa selville?

Etsi tuotteen sarjanumero nopeasti, jotta voit päivittää tuotteen tai asentaa sen uudelleen. Katso Sarjanumeron paikantaminen.

Järjestelmävaatimusten tarkistaminen

Maksuttomat työkalut

Flash Player

Lataa ja asenna Flash Player

Adobe Flash Player -lataus.

Tarkista, onko Flash Player asennettu tietokoneelle

Tarkista, onko Flash Player asennettu järjestelmääsi noudattamalla Flash Player -ohjetta.

Yleisten Flash Player -ongelmien ratkaiseminen

Flash Playerin asennusongelmien ratkaiseminen

Windows 7 ja aiemmat Tee tämän vaiheittaisen oppaan avulla vianmääritys Adobe Flash Player -asennusongelmille Windows 7 -käyttöjärjestelmässä ja sitä aiemmissa versioissa.

Mac OS Tee tämän vaiheittaisen oppaan avulla vianmääritys Adobe Flash Playerin asennusongelmille Mac OS -järjestelmissä.

Flash Playerin käyttöönotto selaimessa

Internet Explorer Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Adobe Flash Player otetaan käyttöön Internet Explorer -selaimessa.

Opera Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Adobe Flash Player otetaan käyttöön Opera-selaimessa.

Safari Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Adobe Flash Player otetaan käyttöön Safari-selaimessa.

Acrobat Reader

Acrobat Reader DC:n lataaminen ja asentaminen

Lataa ja asenna Adobe Acrobat Reader DC.

(Windows) Readerin asennusongelmien vianmääritys

Jos Acrobat Readerin lataamisessa tai asentamisessa ilmeni ongelmia, katso Acrobat Readerin asennusongelmien vianmääritys | Windows.

(MacOS) Readerin asennusongelmien vianmääritys

Jos Acrobat Readerin lataamisessa tai asentamisessa ilmeni ongelmia, katso Acrobat Readerin lataus- ja asennusongelmien vianmääritys Mac OS -koneilla.

AIR

Adobe AIRin lataaminen ja asentaminen

Lataa ja asenna Adobe AIR.

Adobe AIR SDK:n lataaminen ja asentaminen

Lataa Adobe® AIR® SDK & Compiler ja saat johdonmukaisen ja joustavan kehitysympäristön selaimen ulkopuolisten sovellusten ja pelien toimittamiseen useille laitteille ja alustoille (Windows, Mac, iOS ja Android).

(Windows) AIR-asennuksen vianmääritys

Noudata ohjeita Adobe AIR SDK:n asennukseen ja lataukseen liittyvien ongelmien vianmääritykseen Windows-käyttöjärjestelmissä.

(macOS) AIR-asennuksen vianmääritys

Noudata ohjeita Adobe AIR SDK:n asennukseen ja lataukseen liittyvien ongelmien vianmääritykseen Mac-käyttöjärjestelmissä.

Digital Editions

Digital Editionsin lataaminen ja asentaminen

Adobe Digital Editions -lataus.

Adobe Digital Editions -ohjelman valtuutus ja valtuutuksen poisto

Lisätietoja Adobe Digital Editionsin valtuutuksesta ja valtuutuksen poistosta.

Sähkökirjan siirtäminen eReader-laitteeseen Adobe Digital Editions -ohjelmassa

Noudata seuraavia ohjeita, jos haluat siirtää Adobe Digital Editions -sähkökirjan sähkökirjojen lukulaitteelle.

Adobe Digital Editions -ohjelman käytön aloittaminen

Lisätietoja Adobe Digital Editionsin asentamisesta ja käyttämisestä. Opi valtuuttamaan Adobe Digital Editions ja poistamaan sen valtuutus, lukemaan sähkökirjoja Adobe Digital Editionsilla ja siirtämään sähkökirjoja laitteiden välillä.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Vastauksia Digital Editions -ohjelman usein kysyttyihin kysymyksiin.

Shockwave Player

Shockwave Playerin lataaminen ja asentaminen

Shockwave Playerin lataus.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Vastauksia Shockwave Playerin usein kysyttyihin kysymyksiin.

(Windows) Shockwave Player -asennuksen vianmääritys

Noudata ohjeita Shockwave Playerin asennukseen liittyvien ongelmien vianmääritykseen Windows-käyttöjärjestelmissä.

(MacOS) Shockwave Player -asennuksen vianmääritys

Noudata ohjeita Shockwave Playerin asennukseen liittyvien ongelmien vianmääritykseen Mac-käyttöjärjestelmissä.

Yhteisö

Liity keskusteluun.