Perehdy Creative Cloud ‑sovellusten kokeiluversioiden lataamiseen, asentamiseen ja käynnistämiseen.

Ensimmäisen kokeiluversiosovelluksen lataaminen

Tervetuloa Creative Cloudiin! Pääset alkuun lataamalla ensimmäinen kokeiluversiosovelluksesi Adoben sivustosta.

Myöhemmin ladattavien sovellusten hallintaan käytettävä Adobe Creative Cloud ‑tietokonesovellus asennetaan samaan aikaan.

1. Siirry Creative Cloud ‑sovellusten luetteloon. Etsi ladattava sovellus, kuten Photoshop, ja valitse Aloita maksuton kokeilu.

Valitse Lataa kokeiluversio
  2. Valitse jokin seuraavista työnkulkuista näkyvissä olevan näytön mukaan:

Valitse jäsenyys
    Aloita maksuton kokeilu ja valitse jäsenyys ‑näyttö
    Kokeiluversion käyttöä koskeva kysymys
    Vastaa muutamaan kokeiluversion käyttöä koskevaan kysymykseen (sinun on ehkä kirjauduttava sisään, jotta näet tämän näytön)

1. Valitse jäsenyys annetuista vaihtoehdoista. Esimerkiksi Kaikki sovellukset ‑jäsenyys tai Valokuvausjäsenyys

Valitse jäsenyys
  2. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Jatka

Anna sähköpostiosoite (Adobe ID)
  3. Anna maksutiedot ja valitse sitten Aloita maksuton kokeilu.

Huomautus:

Kokeilujakso on maksuton. Voit peruuttaa sen verkossa milloin tahansa, ilman maksua, kokeilujakson aikana.

Anna maksutiedot

Huomautus:

Kokeilujakso alkaa, kun valitset Aloita maksuton kokeilu

4. Jos olet uusi jäsen, sinua pyydetään antamaan kyseiselle tilille salasana. Anna salasana ja valitse sitten Jatka.

5. Sovelluksen lataaminen käynnistyy. Samalla näyttöön tulee Creative Cloud ‑tietokonesovellus, joka vastaa asennusprosessin suorittamisesta loppuun. Voit tarkistaa latauksen edistymisen sovelluksen nimen vieressä olevasta tilapalkista.

6. Sovellus asennetaan ja käynnistetään automaattisesti.

Voit käynnistää uuden sovelluksen myös samalla tavalla kuin minkä tahansa tietokoneessa olevan sovelluksen. Uusi sovellus asennetaan samaan paikkaan kuin minne sovellukset normaalisti asennetaan, kuten Ohjelmatiedostot-kansioon (Windows) tai Ohjelmat-kansioon (Mac OS).

Onko sinulla ensimmäiseen lataukseesi liittyviä ongelmia?

Huomautus:

Kun asennat uuden Creative Cloud ‑sovelluksen, sen tietokoneessa olevat aikaisemmat versiot oletusarvoisesti poistetaan. Jos haluat säilyttää aikaisemmin asennetut versiot, valitse Lisäasetukset ja poista päivityksen vahvistusvalintaikkunassa olevan Poista vanhat versiot ‑valintaruudun valinta.

Adobe Acrobatia lukuun ottamatta tietokoneessa voi olla samasta sovelluksesta käytössä samanaikaisesti useita versioita. Adobe Acrobat XI ja Acrobat DC poistavat Acrobatin aikaisempien versioiden asennuksen.

Maksuton kokeiluversio on käytettävissä seitsemän päivän ajan. Kokeilujakson aikana voit peruuttaa tilauksen ilman maksua. Sinua veloitetaan kokeilujakson päättyessä ja tilauksen alkaessa. Lisätietoja tilauksen peruuttamisesta on artikkelissa Creative Cloud ‑jäsenyyden peruuttaminen.

1. Näkyviin tulee näyttö, jossa on kokeiluversion aiottua käyttötapaa koskeva kysymys. Valitse vastaus ja sitten Jatka.

Huomautus:

Jos et ole vielä kirjautunut sisään Adobe-tiliisi, sinua pyydetään ensin kirjautumaan sisään. Jos sinulla ei ole Adobe-tiliä, valitse Rekisteröidy ja toimi sitten ohjeiden mukaan. Kun kirjaudut sisään, näkyviin tulee seuraava näyttö.

Kokeiluversion käyttöä koskevia kysymyksiä
  2. Sovelluksen lataaminen käynnistyy. Samalla näyttöön tulee Creative Cloud ‑tietokonesovellus, joka vastaa asennusprosessin suorittamisesta loppuun. Voit tarkistaa latauksen edistymisen sovelluksen nimen vieressä olevasta tilapalkista.

3. Sovellus asennetaan ja käynnistetään automaattisesti. Kokeilujakso alkaa myös samaan aikaan.

Voit käynnistää uuden sovelluksen myös samalla tavalla kuin minkä tahansa tietokoneessa olevan sovelluksen. Uusi sovellus asennetaan samaan paikkaan kuin minne sovellukset normaalisti asennetaan, kuten Ohjelmatiedostot-kansioon (Windows) tai Ohjelmat-kansioon (Mac OS).

Onko sinulla ensimmäiseen lataukseesi liittyviä ongelmia?

Huomautus:

Kun asennat uuden Creative Cloud ‑sovelluksen, sen tietokoneessa olevat aikaisemmat versiot oletusarvoisesti poistetaan. Jos haluat säilyttää aikaisemmin asennetut versiot, valitse Lisäasetukset ja poista päivityksen vahvistusvalintaikkunassa olevan Poista vanhat versiot ‑valintaruudun valinta.

Adobe Acrobatia lukuun ottamatta tietokoneessa voi olla samasta sovelluksesta käytössä samanaikaisesti useita versioita. Acrobat XI ja Acrobat DC poistavat Adobe Acrobatin aikaisempien versioiden asennuksen.

4. Jos haluat muuntaa kokeiluversion jossakin vaiheessa täysjäsenyydeksi, perehdy artikkeliin Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi Creative Cloud ‑jäsenyydeksi.

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksessa tuotteen nimen viereen ilmestyy Osta nyt ‑painike. Voit ostaa Creative Cloud -jäsenyyden valitsemalla Osta nyt ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Muiden kokeiluversiosovellusten lataaminen

Kun olet ladannut ensimmäisen sovelluksesi, Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella voit helposti selata, asentaa, käynnistää ja hallita Creative Cloud ‑sovelluksia tai ‑palveluita.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai klikkaamalla Applen valikkopalkissa (Mac OS) olevaa Creative Cloud ‑kuvaketta . Jos se ei ole vielä valittuna, napsauta ikkunan yläosassa olevaa Apps-välilehteä.

Näet asennetun kokeiluversiosovelluksen, kuten myös luettelon muista selattavissa ja kokeiltavissa olevista sovelluksista.

Huomautus:

Jos et näe Creative Cloud ‑kuvaketta, olet ehkä sulkenut Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen. Voit käynnistää sen uudelleen seuraavasti:

• Windows: Valitse Käynnistä > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS: Valitse Siirry > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Huomautus:

Voit ladata Creative Cloud -tietokonesovelluksen manuaalisesti Creative Cloud -tietokonesovelluksen sivulta.

2. Vieritä Kaikki sovellukset ‑osassa KOKEILUSOVELLUKSET-kohtaan ja etsi sovellus, jonka haluat asentaa.

Sovellusten kokeiluversiot
  3. Valitse Kokeile.

Sovelluksen lataaminen käynnistyy. Voit tarkistaa latauksen edistymisen sovelluksen nimen vieressä olevasta tilapalkista.

Huomautus:

Sovelluksen lataaminen voi verkon nopeudesta riippuen kestää jonkin aikaa.

4. Voit käynnistää uuden sovelluksen napsauttamalla Apps-paneelissa sovelluksen Aloita kokeilu -painiketta.

Voit käynnistää uuden sovelluksen myös samalla tavalla kuin minkä tahansa tietokoneessa olevan sovelluksen. Uusi sovellus asennetaan samaan paikkaan kuin minne sovellukset normaalisti asennetaan, kuten Ohjelmatiedostot-kansioon (Windows) tai Ohjelmat-kansioon (Mac OS).

Valitse Aloita kokeilu

Huomautus:

Kun asennat uuden Creative Cloud ‑sovelluksen, sen tietokoneessa olevat aikaisemmat versiot oletusarvoisesti poistetaan. Jos haluat säilyttää aikaisemmin asennetut versiot, valitse Lisäasetukset ja poista päivityksen vahvistusvalintaikkunassa olevan Poista vanhat versiot ‑valintaruudun valinta.

Adobe Acrobatia lukuun ottamatta tietokoneessa voi olla samasta sovelluksesta käytössä samanaikaisesti useita versioita. Adobe Acrobat XI ja Acrobat DC poistavat Adobe Acrobatin aikaisempien versioiden asennuksen.

5. Jos haluat muuntaa kokeiluversion jossakin vaiheessa täysjäsenyydeksi, perehdy artikkeliin Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi Creative Cloud ‑jäsenyydeksi.

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksessa tuotteen nimen viereen ilmestyy Osta nyt ‑painike. Voit ostaa Creative Cloud -jäsenyyden valitsemalla Osta nyt ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Valitse Osta nyt