Perehdy Creative Cloud ‑sovellusten kokeiluversioiden lataamiseen, asentamiseen ja käynnistämiseen.

Ensimmäisen kokeiluversiosovelluksen lataaminen

Tervetuloa Creative Cloudiin! Pääset alkuun lataamalla ensimmäinen kokeiluversiosovelluksesi Adoben sivustosta.

Myöhemmin ladattavien sovellusten hallintaan käytettävä Adobe Creative Cloud ‑tietokonesovellus asennetaan samaan aikaan.

1. Siirry Creative Cloud ‑sovellusten luetteloon. Etsi ladattava sovellus, kuten Photoshop, ja valitse Aloita maksuton kokeilu.

Lataa kokeiluversio
  2. Valitse jokin seuraavista työnkulkuista näkyvissä olevan näytön mukaan:

Valitse jäsenyys
    Aloita maksuton kokeilu ja valitse jäsenyys ‑näyttö
    Kokeiluversion käyttöä koskeva kysymys
    Vastaa muutamaan kokeiluversion käyttöä koskevaan kysymykseen (sinun on ehkä kirjauduttava sisään, jotta näet tämän näytön)

1. Valitse jäsenyys annetuista vaihtoehdoista. Esimerkiksi Kaikki sovellukset ‑jäsenyys tai Valokuvausjäsenyys

Valitse jäsenyys
  2. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Jatka

Anna sähköpostiosoite (Adobe ID)
  3. Anna maksutiedot ja valitse sitten Aloita maksuton kokeilu.

Huomautus:

Kokeilujakso on maksuton. Voit peruuttaa sen verkossa milloin tahansa, ilman maksua, kokeilujakson aikana.

Anna maksutiedot

Huomautus:

Kokeilujakso alkaa, kun valitset Aloita maksuton kokeilu

4. Jos olet uusi jäsen, sinua pyydetään antamaan kyseiselle tilille salasana. Anna salasana ja valitse sitten Jatka.

5. Sovelluksen lataaminen käynnistyy. Samalla näyttöön tulee Creative Cloud ‑tietokonesovellus, joka vastaa asennuksen suorittamisesta loppuun.

6. Sovellus asennetaan ja käynnistetään automaattisesti.

Voit käynnistää uuden sovelluksen myös samalla tavalla kuin minkä tahansa tietokoneessa olevan sovelluksen. Uusi sovellus asennetaan samaan paikkaan kuin muut sovellukset, kuten Ohjelmatiedostot-kansioon (Windows) tai Ohjelmat-kansioon (macOS).

Onko sinulla ensimmäiseen lataukseesi liittyviä ongelmia?

Maksuton kokeiluversio on käytettävissä seitsemän päivän ajan. Kokeilujakson aikana voit peruuttaa tilauksen ilman maksua. Sinua veloitetaan kokeilujakson päättyessä ja tilauksen alkaessa. Lisätietoja tilauksen peruuttamisesta on artikkelissa Creative Cloud ‑jäsenyyden peruuttaminen.

1. Näkyviin tulee näyttö, jossa on kokeiluversion aiottua käyttötapaa koskeva kysymys. Valitse vastaus ja sitten Jatka.

Huomautus:

Sinua pyydetään ensin kirjautumaan sisään. Jos sinulla ei ole Adobe-tiliä, valitse Rekisteröidy ja toimi sitten ohjeiden mukaan. Kun kirjaudut sisään, näkyviin tulee seuraava näyttö.

Kokeiluversion käyttöä koskevia kysymyksiä
  2. Sovelluksen lataaminen käynnistyy. Samalla näyttöön tulee Creative Cloud ‑tietokonesovellus, joka vastaa asennusprosessin suorittamisesta loppuun.

3. Sovellus asennetaan ja käynnistetään automaattisesti. Kokeilujakso alkaa myös samaan aikaan.

Voit käynnistää uuden sovelluksen myös samalla tavalla kuin minkä tahansa tietokoneessa olevan sovelluksen. Uusi sovellus asennetaan samaan paikkaan kuin muut sovellukset, kuten Ohjelmatiedostot-kansioon (Windows) tai Ohjelmat-kansioon (macOS).

Onko sinulla ensimmäiseen lataukseesi liittyviä ongelmia?

4. Jos haluat muuntaa kokeiluversion jossakin vaiheessa täysjäsenyydeksi, perehdy artikkeliin Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi Creative Cloud ‑jäsenyydeksi.

Etsi Osta nyt ‑painike Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta sovelluksen nimen alta. Voit ostaa Creative Cloud -jäsenyyden valitsemalla Osta nyt ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Creative Cloud -tietokonesovelluksen Osta nyt ‑vaihtoehto

Muiden kokeiluversiosovellusten lataaminen

Kun olet ladannut ensimmäisen sovelluksesi, Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella voit helposti selata, asentaa, käynnistää ja hallita Creative Cloud ‑sovelluksia tai ‑palveluita.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Napsauta Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa olevaa Creative Cloud ‑kuvaketta ).

2. Kaikki sovellukset ‑osassa näkyvät kaikki Kokeiluversiot-kohdasta asennettavissa olevat sovellukset. Etsi asennettava sovellus.

Muiden kokeiluversiosovellusten lataaminen
    Näyttääkö näyttösi erilaiselta? Katso Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen aikaisemman version ohjeet
  3. Valitse Kokeile. Sovelluksen asennus käynnistyy.

Uusi sovellus asennetaan samaan paikkaan kuin muut sovellukset, kuten Ohjelmatiedostot-kansioon (Windows) tai Ohjelmat-kansioon (macOS).

Aloita kokeilu

Huomautus:

Sovelluksen lataaminen voi verkon nopeudesta riippuen kestää jonkin aikaa.

4. Käynnistä sovellus napsauttamalla kolmen pisteen kuvaketta  ja valitsemalla Avaa avattavasta luettelosta.

5. Jos haluat muuntaa kokeiluversion jossakin vaiheessa täysjäsenyydeksi, perehdy artikkeliin Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi Creative Cloud ‑jäsenyydeksi.

Näet Creative Cloud ‑tietokonesovelluksessa, sovelluksen nimen vieressä Osta nyt ‑painikkeen. Voit ostaa Creative Cloud -jäsenyyden valitsemalla Osta nyt ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.