Ondersteuning voor Mac OS X Mavericks (10.9) werd bij Acrobat en Reader 10.1.8 en 11.0.04 geïntroduceerd. Net als bij alle nieuwe ondersteuning voor een nieuw besturingssysteem kunnen onverwachte fouten optreden. Adobe is van plan ontdekte problemen in toekomstige releases te verhelpen.

Acrobat of Reader loopt vast bij gebruik van het commando Zoek in Mac OS X Mavericks (10.9.2)

Acrobat of Reader reageert niet langer na gebruik van het commando Zoek.

Tussenoplossing: gebruik de opdracht voor geavanceerd zoeken (Shift+Cmd+F) in plaats van de opdracht Zoek (Cmd+F).

U kunt ook een patch installeren. Meer informatie over het downloaden en installeren van de patch vindt u hier.

Overmatig energieverbruik

Met bepaalde functies in Acrobat of Reader zoals in-/uitzoomen, pannen en de deelvensters voor handtekeningen en opmerkingen, loopt de batterij snel leeg. Wanneer het batterijmenu wordt geopend, ziet u dat Acrobat en Reader worden weergegeven als apps die veel energie gebruiken.

Tussenoplossing: geen. Oplossingen worden opgenomen in de volgende geplande update.

Safari 7 blokkeert PDF-invoegtoepassing van Adobe

Safari 7 (bij Mac OS X Mavericks 10.9) en Safari 6.1 blokkeren de PDF-invoegtoepassing van Acrobat en Reader wanneer een domein of website voor het eerst een pdf probeert weer te geven. Lees http://helpx.adobe.com/nl/acrobat/kb/blocked-plugin-alert-safari-7.html voor meer informatie.

Tussenoplossing: klik op het bericht Geblokkeerd en kies Vertrouw wanneer het vertrouwensdialoogvenster wordt weergegeven, of vertrouw de invoegtoepassing globaal.