Probleem met het hertekenen van de voorbeeldweergave, de foto is vervormd

Voorbeelden van afbeeldingen in Camera Raw worden vervormd of blokkerig weergegeven.

Oplossing

Dit probleem begon met nVidia grafische stuurprogramma versie 372.54. Ga terug naar de vorige versie (368,81) van uw stuurprogramma om dit probleem te voorkomen:

1. Ga naar Apparaatbeheer > Beeldschermadapters
  2. Klik met de rechtermuisknop op Nvidia en selecteer Eigenschappen
  3. Kies Vorig Stuurprogramma