Zoomen met knijpbeweging inschakelen voor artikelen

Als u wilt dat gebruikers met een knijpbeweging kunnen inzoomen op de inhoud van een artikel, kies dan de PDF-indeling voor afbeeldingen wanneer u artikelen maakt. U kunt de PDF-afbeeldingsindeling alleen opgeven bij het maken van een artikel. In interactieve overlays wordt zoomen met knijpbeweging niet langer uitgeschakeld.

Zie Differences Between PDF and JPG/PNG Image Format for DPS (Verschillen tussen de afbeeldingsindeling PDF en JPG/PNG voor DPS).

Zoomen en zoomen met knijpbeweging worden momenteel niet ondersteund in artikelen met vloeiend schuiven.

Wanneer u een iOS-viewer ontwikkelt of bijwerkt, moet u de optie Enable PDF Zooming inschakelen in DPS App Builder.

Voor systeemeigen Android-viewers wordt zoomen met knijpbeweging ondersteund in alle artikelindelingen, waaronder PDF, PNG en JPEG. Zoomen met knijpbeweging wordt automatisch ingeschakeld voor Android-apps.

Zoomen met knijpbeweging wordt niet ondersteund in Windows-apps.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online