Opslaglimiet voor Document Cloud

Document Cloud biedt 2 GB aan gratis opslagruimte, of 100 GB met een Acrobat DC-abonnement.

Beperkingen voor het uploaden van bestanden

Bestandsgrootte

Met uitzondering van Adobe Send kunt u met de Document Cloud-services alleen bestanden uploaden en converteren die maximaal 100 MB groot zijn.

Opmerking:

De maximale bestandsgrootte voor conversie wordt bepaald door de verbindingssnelheid met internet en de complexiteit van het te converteren document (aantal pagina's, inhoud). Dit houdt in dat ook bestanden die kleiner zijn dan de limiet van 100 MB mogelijk niet worden geconverteerd als ze te complex zijn.

Opslagquota

Als u uw opslaglimiet van 100 GB hebt bereikt, kunt u Document Cloud-inhoud blijven doorbladeren, downloaden en gebruiken. Als u echter een functie wilt gebruiken waarvoor u inhoud moet uploaden naar Document Cloud, verschijnt een bericht met de mededeling dat u uw limiet hebt bereikt. Voorbeelden:

• Een document uploaden naar de Document Cloud-opslagruimte.
  • Bewerkingen die het resultaat opslaan in Document Cloud om later te worden gebruikt en gedownload, zoals het gebruiken van een van de gereedschappen voor het converteren/combineren/organiseren van PDF's in Document Cloud voor het web of Acrobat Reader DC, en het gebruik van de Acrobat-insteekmodule in Microsoft Office op Mac.
  • De conversie van PSD-, INDD- en AI-bestanden in Acrobat met gebruik van de functie PDF maken.
  • Alle PDF-conversies in de mobiele app van Acrobat Reader.
  • Scannen met Adobe Scan waarbij de resultaten worden opgeslagen in Document Cloud.

Adobe Sign kent geen opslagquota. Gebruikers die de opslaglimiet overschrijden, kunnen Adobe Sign gewoon blijven gebruiken om overeenkomsten te verzenden of te ondertekenen.