U opent Adobe Document Cloud via https://documentcloud.adobe.com. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord of via uw sociale account (op Facebook of Google). U hebt dan toegang tot de Adobe Document Cloud-services en kunt bovendien de nieuwste Acrobat DC-apps voor mobiele apparatuur en het bureaublad downloaden.

Het startscherm van Adobe Document Cloud

Werken met bestanden in Adobe Document Cloud

U kunt uw bestanden in Document Cloud openen via uw webbrowser, de bureaubladapps voor Acrobat DC en Acrobat Reader DC of de mobiele app voor Acrobat DC.

Voer een van de volgende handelingen uit om uw bestanden te openen:

• Meld u via uw browser aan bij Adobe Document Cloud en klik op Bestanden in de zijbalk van het startscherm van Document Cloud.
  • Kies in Acrobat DC of Acrobat Reader DC Start > Document Cloud en selecteer een PDF-document.
  • Kies in de mobiele app voor Acrobat DC achtereenvolgens menu > Document Cloud en selecteer een PDF-document.

Meer informatie

Voor Zie
Leren hoe u met bestanden werkt op de Adobe Document Cloud-website Werken met bestanden
Leren hoe u PDF-bestanden opent met Acrobat DC of Reader DC PDF's openen
Leren hoe u PDF-bestanden opslaat met Acrobat DC of Reader DC PDF's opslaan
Leren hoe u bestanden deelt en bijhoudt met Acrobat DC Bestanden delen en bijhouden
Leren hoe u bestanden deelt en bijhoudt via de Adobe Document Cloud-website PDF's online delen en bijhouden

Bestanden beheren in Adobe Document Cloud

Raadpleeg het artikel Bestanden beheren voor informatie over het beheren van uw bestanden in Document Cloud vanaf uw computer of mobiele toestel.