Systeemvereisten | Adobe Acrobat Export PDF

Adobe Acrobat Export PDF

Browser

• Microsoft Windows 10 met Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Firefox of Chrome
  • Microsoft Windows 7 met Internet Explorer 11 of hoger, Firefox of Chrome
  • macOS X v10.12 of hoger met Safari 11 of hoger, Firefox of Chrome
Opmerking: Na de aankondiging van Microsoft dat ondersteuning voor Internet Explorer 11 wordt beëindigd, wordt de ondersteuning van Internet Explorer 11 ook door de Adobe Acrobat online services op 17 augustus 2021 gestopt. Meer informatie.

Mobiele app

Taalversies

Engels

Japans

Frans

Duits

Nederlands

Italiaans

Tsjechisch

Deens

Fins

Koreaans

Noors

Pools

Portugees (Brazilië)

Russisch

Spaans

Zweeds

Turks

Vereenvoudigd Chinees

Traditioneel Chinees

Opmerking:

De online services van Adobe zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder en gebruikers moeten akkoord gaan met de aanvullende gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid. De online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen en kunnen gebruikersregistratie vereisen. De services kunnen gedeeltelijk of volledig worden gestopt of gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Extra kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.