Ontdek welke Adobe-apps compatibel zijn met Big Sur (macOS 11).

Werken mijn Adobe-apps in Big Sur?

Apps die compatibel zijn met Big Sur

De versies van de onderstaande apps werken in Big Sur, maar hebben de volgende bekende problemen.

Adobe-app Versies die compatibel zijn met Big Sur
Adobe Creative Cloud-apps 2021
Adobe Acrobat Pro

Acrobat DC

Acrobat 2020

Acrobat 2017

Adobe Photoshop Elements         2021
Adobe Premiere Elements 2021
Toepassing Adobe Connect voor bureaublad 2020.10.3

We zijn onze andere apps nog steeds aan het testen en optimaliseren om ervoor te zorgen dat deze volledig compatibel zijn met Big Sur. Het is raadzaam uw Adobe-apps alleen uit te voeren op besturingssystemen en hardwareplatforms die in de systeemvereisten zijn aangegeven.

Wanneer kan ik upgraden naar Big Sur?

Creative Cloud-apps | Photoshop Elements | Premiere Elements | Acrobat | Connect

Als u midden in een project of ander bedrijfskritisch werk zit, raden wij u aan te wachten tot het project is voltooid. Zorg er voordat u een upgrade uitvoert voor dat u een betrouwbare back-up hebt en uw huidige versie kunt herstellen voor het geval u problemen ondervindt. Upgrade indien mogelijk in een testomgeving om er zeker van te zijn dat uw plug-ins van derden, workflows en configuratie zoals verwacht blijven werken.

Andere Adobe-apps

Wij raden u ten zeerste aan om te wachten tot we een compatibele versie van uw app hebben uitgegeven.

Adobe Captivate gebruiken?  Kom meer te weten over Captivate op macOS Big Sur.

Wat zijn de bekende problemen of bugs?

Zie onderstaande documenten voor bekende problemen met Adobe-apps en macOS Big Sur.

Apps Problemen
Alle Creative Cloud-apps
Soms duurt het lang voordat Creative Cloud-bestanden gesynchroniseerd zijn of lijkt de synchronisatie te zijn vastgelopen. Zie hoe u dit synchronisatieprobleem kunt oplossen.
Photoshop
Photoshop | Bekende problemen voor Big Sur
Lightroom Lightroom | Bekende problemen voor Big Sur
Lightroom Classic
Lightroom Classic | Bekende problemen voor Big Sur
Acrobat Acrobat | Bekende problemen voor Big Sur
Photoshop Elements | Premiere Elements  Elements | Bekende problemen voor Big Sur
Adobe Bridge Adobe Bridge | Bekende problemen voor Big Sur
InDesign InDesign | Bekende problemen voor Big Sur
Premiere Pro Premiere Pro | Bekende problemen voor Big Sur

Krijgt u een afdrukfout na het updaten naar Big Sur 11.0.1? Het is mogelijk dat uw printerstuurprogramma niet meer compatibel is. Download en installeer het nieuwste printerstuurprogramman via de website van de printerfabrikant om het probleem op te lossen.

Vragen aan de community

Ask the community

Hebt u vragen?  U kunt vragen stellen en antwoorden krijgen van experts op ons communityforum Downloaden en installeren. In deze communityforums kunt u vrijuit vragen stellen, informatie delen en leren van uw collega's in de branche.