Kan ik mijn Adobe-apps in macOS Big Sur uitvoeren?

Ontdek welke Adobe-apps compatibel zijn met Big Sur (macOS 11).

Werken mijn Adobe-apps in Big Sur?

Apps die compatibel zijn met Big Sur

De versies van de onderstaande apps werken in Big Sur, maar hebben de volgende bekende problemen.

Adobe-app

Versies die compatibel zijn met Big Sur

Adobe Creative Cloud-apps

Adobe Acrobat Pro

Adobe Photoshop Elements

Adobe Premiere Elements

Toepassing Adobe Connect voor bureaublad

We zijn onze andere apps nog steeds aan het testen en optimaliseren om ervoor te zorgen dat deze volledig compatibel zijn met Big Sur. Het is raadzaam je Adobe-apps alleen uit te voeren op besturingssystemen en hardwareplatforms die in de systeemvereisten zijn aangegeven.

Wanneer kan ik upgraden naar Big Sur?

Creative Cloud-apps | Photoshop Elements | Premiere Elements | Acrobat | Connect

Als je midden in een project of ander belangrijk werk zit, raden wij je aan te wachten totdat het project is voltooid. Zorg er, voordat je een upgrade uitvoert, voor dat je een betrouwbare back-up hebt en je huidige versie kunt herstellen voor het geval je problemen ondervindt. Upgrade indien mogelijk in een testomgeving om er zeker van te zijn dat je plug-ins van derden, workflows en configuratie zoals verwacht blijven werken.

Andere Adobe-apps

Wij raden je ten zeerste aan te wachten totdat we een compatibele versie van je app hebben uitgebracht.

Adobe Captivate gebruiken?  Kom meer te weten over Captivate in macOS Big Sur.

Wat zijn de bekende problemen of bugs?

Zie onderstaande documenten voor bekende problemen met Adobe-apps en macOS Big Sur.

Apps

Problemen

Alle Creative Cloud-apps

Soms duurt het lang voordat Creative Cloud-bestanden gesynchroniseerd zijn of lijkt de synchronisatie te zijn vastgelopen. Kijk hoe je dit synchronisatieprobleem kunt oplossen.

Photoshop

Lightroom

Lightroom Classic

Acrobat

Photoshop Elements | Premiere Elements

Adobe Bridge

InDesign

Premiere Pro

Krijg je een afdrukfout na een update naar Big Sur 11.0.1? Het is mogelijk dat je printerstuurprogramma niet meer compatibel is. Download en installeer het nieuwste printerstuurprogramman via de website van de printerfabrikant om het probleem op te lossen.

Vraag het aan de community

Ask the community

Heb je vragen?  Je kunt vragen stellen en antwoorden krijgen van experts op ons communityforum over downloaden en installeren. In deze communityforums kun je vrijuit vragen stellen, informatie delen en leren van je collega's in de branche.