Lees meer over de nieuwste richtlijnen voor uw besturingssysteem van uw Creative Cloud-apps.

Ondersteunen Creative Cloud 2021-apps mijn besturingssysteem?

Creative Cloud-desktopapps ondersteunen de nieuwste besturingssystemen voor macOS en Windows, en twee eerdere versies. De meeste Creative Cloud 2021-apps ondersteunen Windows 10-versie 1903 en later (LTSB-versies worden niet ondersteund) en macOS 10.14 Mojave en later.

Zie Systeemvereisten voor Creative Cloud om meer te weten te komen over de systeemvereisten van elke Creative Cloud-app.

Waarom moet ik mijn besturingssysteem actueel houden?

Wij richten onze ontwikkelingsinspanningen op moderne versies van Windows- en Mac-besturingssystemen om optimale prestaties en veiligheid te garanderen. Ons productaanbod is in overeenstemming met het meest recente ondersteuningsbeleid van Microsoft en Apple voor hun besturingssystemen. Voor optimale prestaties en veiligheid raden wij u aan het besturingssysteem van uw computer up-to-date te houden.

Welke besturingssysteemversie heb ik?

Volg de aanwijzingen voor uw besturingssysteem.

Wat moet ik doen als ik mijn besturingssysteem niet kan upgraden?

Als u uw besturingssysteem nu niet kunt upgraden, kunt u voor compabiliteit de momenteel geïnstalleerde versie van uw Creative Cloud-apps blijven gebruiken, totdat u kunt upgraden.