Richtlijnen voor de ondersteuning van besturingssystemen voor Creative Cloud-apps

Lees meer over de nieuwste richtlijnen voor besturingssystemen voor je Creative Cloud desktop-apps.

Worden Creative Cloud 2022-apps ondersteund door mijn besturingssysteem?

Creative Cloud desktop-apps werken met de nieuwste versies van de besturingssystemen macOS en Windows en met twee eerdere versies. De meeste Creative Cloud 2022 desktop-apps werken met de volgende besturingssystemen:

• Windows 10 versies 21H1, 20H2, 2004 en 1909 (LTSB-branches worden niet ondersteund)
  • macOS 12 (Monterey), macOS 11 en macOS 10.16 (Big Sur) en macOS 10.15 (Catalina)

Zie Systeemvereisten voor Creative Cloud voor meer informatie over de systeemvereisten van elke Creative Cloud-app.

Waarom moet ik mijn besturingssysteem actueel houden?

Wij richten onze ontwikkelingsinspanningen op recentere versies van Windows- en Mac-besturingssystemen om optimale prestaties en veiligheid te garanderen. Ons productaanbod is in overeenstemming met het meest recente ondersteuningsbeleid van Microsoft en Apple voor hun besturingssystemen. Voor optimale prestaties en veiligheid raden wij je aan het besturingssysteem van je computer up-to-date te houden.

Welke besturingssysteemversie heb ik?

Volg de aanwijzingen voor jouw besturingssysteem.

Wat moet ik doen als ik mijn besturingssysteem niet kan upgraden?

Als je je besturingssysteem nu niet kunt upgraden, kun je de momenteel geïnstalleerde versie van je Creative Cloud-apps blijven gebruiken (hoewel de functionaliteit beperkt kan zijn), totdat je kunt upgraden.