Creative Cloud-apps hebben geen serienummers nodig. Probeer de onderstaande oplossingen om deze fout op te lossen.

Deze serienummerfout kan aan een verbindings- of instellingsprobleem liggen. Probeer achtereenvolgens de volgende oplossingen tot u zich weer kunt aanmelden.

Ziet u twee Adobe-logo's?

Ziet u twee Adobe-logo's, dan hebt u toegang tot de activeringsservers. Meld u nu opnieuw aan bij uw Creative Cloud-app.

Ziet u de Adobe-logo's niet?

Controleer uw internetverbinding en probeer opnieuw toegang te krijgen tot de Adobe-activeringsservers. U hebt een beveiligde verbinding nodig wanneer u zich aanmeldt bij een app. Meld u opnieuw aan bij uw Creative Cloud-app.

Zie aanmelden bij (of activeren van) uw app voor hulp bij het aanmelden.

Volg de onderstaande stappen om te controleren of u een actief Creative Cloud-abonnement hebt.

1. Open de Creative Cloud-desktopapp. (Klik op het Creative Cloud-pictogram in uw Windows-taakbalk of macOS-menu).

2. Klik in uw profielmenu op Afmelden.

Afmeldingsscherm
    Afmeldingsscherm

Ziet het scherm er anders uit? Raadpleeg de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud-desktopapp.

3. Meld u opnieuw aan met uw Adobe ID en -wachtwoord.

4. Als u niet de nieuwste versie van de Creative Cloud-desktopapp gebruikt, wordt u gevraagd een update uit te voeren. Klik op Bijwerken.

Controleer uw betalingsgegevens

1. Meld u aan bij uw Adobe-account.

2. Klik in de sectie Mijn lidmaatschappen op Lidmaatschap beheren.

Lidmaatschap beheren
    Lidmaatschap beheren
  3. Klik op de pagina met abonnementgegevens onder Betaling en abonnement op Betaling beheren.

Klik op Betaling beheren
    Klik op Betaling beheren
  4. Controleer of uw betalingsgegevens, factuuradres en telefoonnummer juist zijn. Hulp bij het bijwerken van factuurgegevens.

Opmerking:

Gebruikt u een bedrijfskaart? Zorg dat u altijd de naam en het factuuradres van de kaarthouder opgeeft, niet die van uzelf. Vraag de naam en het factuuradres na bij de kaarthouder of uw boekhoudafdeling.

Als u een Engelstalig abonnement hebt aangeschaft, moet u ervoor zorgen dat de standaardtaalinstelling in de Creative Cloud-desktopapp is ingesteld op Engels (Internationaal).

1. Open de Creative Cloud-desktopapp. (Klik op het Creative Cloud-pictogram in uw Windows-taakbalk of macOS-menu).

2. Klik op het tandwielpictogram  in de rechterbovenhoek om toegang te krijgen tot voorkeuren.

Voorkeuren raster
    Voorkeuren

Ziet het scherm er anders uit? Raadpleeg de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud-desktopapp.

3. Selecteer Apps in de zijbalk.

4. Zorg ervoor dat onder Taal van de app Engels (internationaal) is geselecteerd.

Stel de standaardtaal van de app in op Engels
  5. Klik op Gereed om uw wijzigingen toe te passen.

Een onnauwkeurige computersysteemklok kan activeringsproblemen veroorzaken. Controleer of de systeemklok van uw computer is ingesteld op de juiste datum en tijd.