Creative Cloud-apps vragen om een serienummer

Creative Cloud-apps hebben geen serienummers nodig. Probeer de onderstaande oplossingen om deze fout op te lossen.

Deze serienummerfout kan aan een verbindings- of instellingsprobleem liggen. Probeer achtereenvolgens de volgende oplossingen tot je je weer kunt aanmelden.

Zie je twee Adobe-logo's?

Als je twee Adobe-logo's ziet, heb je toegang tot de activeringsservers. Meld je nu opnieuw aan bij je Creative Cloud-app.

Zie je de Adobe-logo's niet?

Controleer de internetverbinding en probeer opnieuw toegang te krijgen tot de Adobe-activeringsservers. Je hebt een beveiligde verbinding nodig wanneer je je aanmeldt bij een app. Meld je opnieuw aan bij je Creative Cloud-app.

Als je hulp nodig hebt bij het aanmelden, lees dan hoe je je aanmeldt bij je app of je app activeert.

Volg de onderstaande stappen om te controleren of je een actief Creative Cloud-lidmaatschap hebt.

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het Creative Cloud-pictogram  in de Windows-taakbalk of macOS-menubalk).

2. Selecteer het pictogram Account in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens Afmelden.

Afmeldingsscherm
    Afmeldingsscherm

Ziet je scherm er anders uit? Raadpleeg de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app.

3. Meld je weer aan bij je Creative Cloud-account.

4. Als je niet de nieuwste versie van de Creative Cloud desktop-app gebruikt, wordt je gevraagd een update uit te voeren. Selecteer Bijwerken.

Controleer je betalingsgegevens

1. Selecteer Facturering en betaling bewerken.

Facturerings- en betalingsgegevens bewerken

2. Selecteer Nieuwe toevoegen of Bewerken.

Betalingsgegevens bewerken

3. Controleer of je betalingsgegevens, factuuradres en telefoonnummer juist zijn. Hulp bij het bijwerken van je factuurgegevens.

Gebruik je een bedrijfscreditcard? Zorg dat je altijd de naam en het factuuradres van de kaarthouder opgeeft, niet die van jezelf. Controleer de naam en het factuuradres bij de kaarthouder of de boekhoudafdeling.

Als je een Engelstalig lidmaatschap hebt aangeschaft, moet je ervoor zorgen dat de standaardtaal in de Creative Cloud desktop-app is ingesteld op Engels (Internationaal).

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het Creative Cloud-pictogram  in de Windows-taakbalk of macOS-menubalk).

2. Selecteer het pictogram Account rechtsboven en selecteer vervolgens Voorkeuren.

Voorkeuren scherm
    Voorkeuren

Ziet je scherm er anders uit? Raadpleeg de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app.

3. Selecteer Apps in de linkerzijbalk.

4. Zorg ervoor dat Engels (internationaal) is geselecteerd bij Standaardtaal voor installatie.

De standaardtaal voor de app wijzigen in Engels (internationaal)

5. Selecteer Gereed om je wijzigingen toe te passen.

Een onnauwkeurige computersysteemklok kan problemen met activering veroorzaken. Controleer of de systeemklok van de computer is ingesteld op de juiste datum en tijd.