Informatie over het downloaden en installeren van de app Lightroom voor Apple TV op uw Apple TV (vierde generatie). Nadat u de app hebt geïnstalleerd, kunt u al uw Lightroom-foto's en verzamelingen uit de cloud bekijken op uw tv-scherm.

Opmerking:

De app Lightroom voor Apple TV is compatibel met de vierde generatie Apple TV met tvOS 9.0 of later.

Kies Instellingen > Algemeen > Over in het startscherm van de Apple TV om uw apparaatmodel en de versie van het besturingssysteem te achterhalen. Voor aanvullende informatie raadpleegt u de Apple-documentatie: https://support.apple.com/en-us/HT200008.

U kunt de app Lightroom voor Apple TV installeren op uw Apple TV (vierde generatie) door onderstaande stappen te volgen voor het verkrijgen van de app in de App Store en aanmelden met uw Adobe ID.

1. Ga naar de App Store op uw Apple TV (4e generatie). Zoek naar 'Lightroom' en download de app Lightroom voor Apple TV.

Tegelpictogram van Lightroom voor Apple TV
    Download Lightroom voor Apple TV vanuit de App Store

2. Open de app Lightroom voor Apple TV en navigeer naar het aanmeldingsscherm.

Op het scherm wordt een verificatiecode weergegeven.

Opmerking:

De verificatiecode vervalt na tien minuten; dit wordt aangegeven door de timer onder de code. Zodra de timer op nul staat, wordt de huidige verificatiecode automatisch gereset en verschijnt er een nieuwe code.

Zescijferige code weergegeven op uw tv
    Zescijferige code weergegeven op uw tv

3. Ga naar lightroom.adobe.com/tv in de webbrowser van uw computer of mobiele apparaat.

4. Meld u aan met uw Adobe ID.

5. Nadat u zich hebt aangemeld, voert u de verificatiecode van zes cijfers in die wordt weergegeven op uw tv en klikt/tikt u op Finish (Voltooien).

De zescijferige code invoeren in uw browser
    De zescijferige code invoeren in de webbrowser

6. Als de verificatie is geslaagd, wordt Lightroom voor Apple TV automatisch weergegeven op uw gesynchroniseerde verzamelingen op de tv.

Opmerking:

Om te weten hoe u gesynchroniseerde verzamelingen in Lightroom CC op uw desktop kunt instellen, gaat u naar Verzamelingen instellen.

Lightroom-verzamelingen weergegeven op uw tv
    Uw Lightroom-verzamelingen weergegeven op de tv

U bent nu gereed om de app Lightroom voor Apple TV te gebruiken. U kunt uw Lightroom-foto's uit de cloud bekijken en een diapresentatie van uw foto's afspelen op uw tv.

Zie voor meer informatie Lightroom-foto's weergeven op uw tv.