AdobeIPCBroker.exe voorkomt de verwijdering van een Adobe-product

Probleem: er treedt een fout op wanneer u een Adobe-product probeert te verwijderen

Als u een Adobe-toepassing probeert te verwijderen direct nadat u een ander Adobe-product hebt verwijderd, begint het verwijderingsproces niet.

Oplossing

Het programma AdobeIPCBroker.exe voorkomt twee opeenvolgende verwijderingen van Adobe-producten. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Wacht 10 tot 15 minuten en probeer vervolgens om de software te verwijderen.
  • Open Taakbeheer en beëindig het programma AdobeIPCBroker.exe in de lijst van actieve processen.

Probeer de Adobe-software te verwijderen zodra AdobeIPCBroker.exe is beëindigd.