Probleem: de ESD-extractor reageert niet meer wanneer u het uitpakken annuleert

Als u het uitpakken annuleert terwijl de extractor zich voorbereidt om uw .exe ESD-bestand uit te pakken, reageert de ESD-extractor niet meer.

Oplossing: beëindig het uitpakken of wacht tot het is voltooid

Wacht tot het uitpakken is voltooid (ongeveer 10 tot 20 seconden) en klik daarna op Annuleren of beëindig het uitpakken volledig.