Probleem: er wordt een onleesbare tekst weergegeven wanneer u in het Japans of Chinees typt

De tekens die u invoert in het venster waarin u een Adobe ID aanmaakt tijdens de installatie van Photoshop Elements en Adobe Premiere Elements zijn onleesbaar. Dit probleem doet zich doorgaans voor wanneer u een Japans surrogaatpaar van 2 bytes en Chinese talen van 4 bytes gebruikt.

Oplossing: werk uw taalpakketten bij

Gebruik de Microsoft Update-service om de nieuwste taalpakketten met uw landinstellingen te installeren.