U bekijkt help-inhoud voor de versie::

Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Story CC downloaden en installeren?

Story CC is een webservice, dus u hoeft niets te downloaden. Meld u aan (alleen Engels) op de Adobe Story CC-pagina om aan de slag te gaan.

Kan ik Story CC eerst proberen voordat ik een abonnement neem?

Als u een Creative Cloud All Apps-abonnement hebt, beschikt u al over Story CC. Meld u aan (alleen Engels) op de Adobe Story CC-pagina. Als u geen Creative Cloud-lidmaatschap hebt, kunt u een gratis proefversie van Story CC proberen. Ga naar de Adobe Story CC-pagina (alleen Engels) om aan de slag te gaan.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik Story op mijn iPad gebruiken?

Story is niet getest op iPads of andere mobiele apparaten.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn Creative Cloud-abonnement upgraden of wijzigen?

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies voor het bijwerken of wijzigen van uw plan.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Een Creative Cloud-proefversie omzetten in een betaald abonnement is heel eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructie om uw abonnement bij te werken en te starten. Als u een Story CC-proefversie wilt omzetten naar een betaald abonnement, klikt u op Nu upgraden in de rechterbovenhoek van het Story-scherm.

Hoe kan ik annuleren en wat er gebeurt er dan met mijn bestanden?

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt echter geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB verkleind. Leer hoe u andere soorten Creative Cloud-abonnementen annuleert en de begrippen van het Adobe-abonnement te begrijpen.

Veelvoorkomende problemen

Waarom kan ik me niet aanmelden bij mijn Adobe Story-account?

Zie Kan niet aanmelden bij Adobe Story als u zich niet bij uw Adobe Story-account kunt aanmelden.

Als ik van de gratis versie van Adobe Story naar de betaalde versie overstap, heb ik dan toegang tot de CC (Classic)- of CC-versie?

Bestaande gebruikers van de CC (Classic)-versie blijven bij dezelfde versie, en nieuwe gebruikers stappen over naar de CC-versie. Zie voor meer informatie Adobe Story CC en Adobe Story CC (Classic): veelgestelde vragen (alleen Engels).

Waarom kan ik niet aanmelden bij de Story-desktopapp?

Als u de Story-desktopapp niet kunt starten of u niet kunt aanmelden, raadpleegt u deze probleemoplossingsgids.

Waarom kan ik mijn Adobe Story-documenten niet via Google Chrome afdrukken?

Zie Gebruikers kunnen niet afdrukken met Google Chrome (alleen Engels) als u problemen ondervindt bij het afdrukken van Adobe Story-documenten met Google Chrome.

Community

Meedoen aan de conversatie.