Inhoud
Los activerings- of aanmeldingsfouten op die optreden wanneer u een Adobe-app start.
Op deze pagina

Wanneer u een Adobe-app start, krijgt u een foutmelding dat aanmelden is mislukt, er een activeringslimiet is of dat het maximale aantal activeringen is overschreden.

Aanmelden mislukt

Deze fouten treden op wanneer u de applicatie op te veel computer probeert te gebruiken. Probeer de oplossingen op deze pagina om de fout op te lossen.

Adobe Creative Cloud (CC)-apps

Met een Adobe Creative Cloud-lidmaatschap kunt u uw applicaties op twee computers gebruiken. Om uw toepassing op een derde computer te gebruiken, moet u zich van de applicatie op een van de eerste twee computers afmelden. Afmelding deactiveert alle geïnstalleerde Creative Cloud-applicaties en -services die aan uw Adobe ID op die computer zijn gekoppeld.

Start de app, kiesHelp > Afmelden en voer uw Adobe ID en wachtwoord in.

Zie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren voor gedetailleerdere instructies.

Acrobat DC

U kunt uw abonnement voor Acrobat Pro DC of van Acrobat Standard DC op twee computers gebruiken. Om Acrobat op een derde computer te gebruiken, meld u zich af van Acrobat op een van de eerste twee computers.

Raadpleeg voor gedetailleerde instructies Producten activeren en deactiveren.

Creative Suite 6 en eerdere versies

Met één licentie voor Adobe CS6 en eerdere toepassingen kunt u de toepassing op twee computers installeren. U kunt de toepassing echter op slechts één computer tegelijk gebruiken.

Om de applicatie op een derde computer te installeren, moet u de applicatie deactiveren op de computer waarop u de software niet meer wilt gebruiken. Daarna kunt het op de nieuwe computer activeren.

Wanneer u de toepassing van een computer verwijdert, wordt de licentie ervan niet gedeactiveerd. Om de app te deactiveren, moet u de applicatie opnieuw installeren en dan een van het volgende doen:

Adobe Creative Cloud, Acrobat Pro DC of Acrobat Standard DC

1. Installeer de app opnieuw, en meld u aan wanneer hiervoor gevraagd.

2. Start de app, kies Help > Afmelden en voer uw Adobe Adobe-id en wachtwoord in.

Zie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren voor gedetailleerdere instructies.

CS6, CS5, CS4, Acrobat XI, Acrobat X of Acrobat 9

1. Maak een verbinding met het internet.

2. Kies Help > Deactiveren in de applicatie.

Deactiveren

CS3, Acrobat 8 of eerdere producten

1. Maak een verbinding met het internet.

2. Kies Help > Deactiveren of Help > Activering overdragen.

3. Als u op een andere computer wilt activeren, selecteert u Mijn serienummer wissen van deze computer.

4. Wanneer u het bericht krijgt dat de deactivering is voltooid, klikt u op Afsluiten.

Als u geen toegang hebt tot de vorige computer waarop u de toepassing hebt geïnstalleerd, kunt u contact met ons opnemen. Houd ook alle informatie over uw aanschaf bij de hand.

Hebt u de hardware van uw computer bijgewerkt, een vaste schijf vervangen, uw besturingssysteem bijgewerkt of uw computer geformatteerd voordat u de software deactiveerde? Neem contact met ons op. Houd ook alle informatie over uw aanschaf bij de hand.

Naar boven