Feil ved oppdatering av Acrobat eller Reader

Løsninger

Reader-brukere

Det kan hende du kan løse feilmeldingene i tabellen under ved å installere Adobe Reader på nytt.

1. Avinstaller Reader.

• Windows 10: Klikk på Windows-ikonet nederst til venstre på skrivebordet. Velg Innstillinger i hurtigmenyen. Klikk på System og velg deretter alternativet Apper og funksjoner. Velg Reader og klikk på Avinstaller. Klikk på Avinstaller-knappen for å bekrefte.
    • Windows 8: Gå til øvre eller nedre høyre hjørne på skrivebordet og aktiver Charm-linjen. I Charm-linjen klikker du på Innstillinger. I Innstillinger trykker du på Kontrollpanel. I Kontrollpanel velger du Programmer. I delen Programmer og funksjoner i Programmer-vinduet velger du Avinstaller et program. Velg Reader, klikk på Avinstaller og følg instruksjonene på skjermen.
    • Windows 7:  Klikk på Start og velg Kontrollpanel. Dobbeltklikk på ikonet Programmer og funksjoner. Velg Adobe Reader, klikk på Avinstaller og følg instruksjonene på skjermen.
  2. Gå til nedlastingssiden for Adobe Reader og klikk på Last ned nå.
  3. La Download Manager installere alle nødvendige installasjonsfiler. Så følger du instruksjonene for å installere Reader.

4. Dersom problemet vedvarer, kan prøve en annen nettleser.

Acrobat-brukere

1. Avinstaller Acrobat fra datamaskinen.

• Windows 10: Klikk på Windows-ikonet nederst til venstre på skrivebordet. Velg Innstillinger i hurtigmenyen. Klikk på System og velg deretter alternativet Apper og funksjoner. Velg Acrobat og klikk Avinstaller. Klikk på Avinstaller-knappen for å bekrefte.
    • Windows 8: Gå til øvre eller nedre høyre hjørne på skrivebordet og aktiver Charm-linjen. I Charm-linjen klikker du på Innstillinger. I Innstillinger trykker du på Kontrollpanel. I Kontrollpanel velger du Programmer. I delen Programmer og funksjoner i Programmer-vinduet velger du Avinstaller et program. Velg Acrobat, klikk på Avinstaller og følg instruksjonene på skjermen.
    • Windows 7: Klikk på Start og velg Kontrollpanel. Dobbeltklikk Programmer og funksjoner. Velg Adobe Acrobat, klikk på Avinstaller og følg instruksjonene på skjermen.
  2. Installer Acrobat på nytt ved å bruke den nedlastede installasjonsfilen eller DVD.

Administratorer

Du finner detaljer om hvordan du konfigurerer og feilsøker Updater, i veiledningen for Acrobat Reader Updater.

Vanlige feilmeldinger

Acrobat og Reader bruker Microsoft Windows Installer-teknologi til installering av oppdateringer, i likhet med de fleste andre Windows-programmer. Dersom oppdateringen mislykkes, kan det hende du får se en av følgende Microsoft Installer-feil. Listen er ikke utfyllende. Adobe oppdaterer listen etter hvert som vi finner løsninger på vanlige problemer. Dersom du ikke ser feilen du fikk, her, kan du sjekke feilmeldingsoversikten for Windows Installer på Microsofts nettsted.

Feil Tittel Løsning
1067 Oppdateringen mislyktes. Prosessen ble uventet avsluttet. Prøv å laste ned Reader direkte fra denne siden
1309 Feil ved åpning av kildefilen:
C:\Windows\system32\Macromed\Flash\
FlashPlayerTrust\AcrobatConnect.cfg.
Se Feil 1321 eller 1309 | Installasjon | CS4, CS5 | Windows.
1310 Feil ved skriving til filen: C:\Config.Msi.... Kontroller at du har tilgang til den mappen. Se Feil "1310: Feil ved skriving til filen: C:\Config.Msi..." | CS4-produkter.
1311 Finner ikke kildearkivet: [filnavn] Se Feil 1311, 1335 eller 2350 "Finner ikke kildefilen...data1.cab" under installering av Adobe-produkter | Windows.
1321 Installasjonsprogrammet har ikke tilgangsrettigheter til å endre denne filen: c:\Windows\system32\Macromed\Flash\
FlashPlayerTrust\AcrobatConnect.cfg.
Se Feil 1321 og 1309 | Installasjon | CS4, CS5, CS5.5 | Windows.
1327 Ugyldig stasjon Se Feil 1327 | "Ugyldig stasjon" | Installasjon | CS4, CS5, Acrobat, Reader.

Alternativ løsning: Denne feilen vises innimellom dersom en stasjon er tilordnet brukeren og installasjonsprogrammet kjører i en systemkontekst. Endre tilgangsrettighetene for nettverksmappen til "skrive" for alle til den delte mappen eller stasjonen.
1328 Feil ved bruk avoppdateringtil [filnavn]. Sannsynligvis ble filen oppdatert av et annet program, og oppdateringen kan ikke finne den. Ta kontakt med oppdateringsutgiveren for mer informasjon. En fil mangler eller har blitt endret. Avinstaller programmet, og installer det så på nytt igjen. Se Feil 1328: Feil ved implementering av feilretting i fil.
1335  Kabinettfilen [filnavn] som kreves for denne installasjonen, er skadet og kan ikke brukes. Dette kan indikere en nettverksfeil, feil under lesing fraCD-ROM,eller et problem med denne pakken.  Kildearkivet er skadet. Se Feilmeldinger for installasjonsprogrammet til Windows.
1401, 1402, 1404, 1406  Kunne ikke [utføre en bestemt handling] for [nøkkel eller verdi]. Disse feilene oppstår når Windows-installasjonsprogrammet ikke får til å endre registeret. Hurtigløsninger:
  • Reparer den aktuelle programinstallasjonen ved hjelp av Legg til/fjern programmer i kontrollpanelet.
  • Logg på som administrator og naviger til den aktuelle registernøkkelen:
    (Acrobat) HKLM\Software\Adobe\Acrobat
    (Reader) Reader\<version> HKCU\Software\Adobe\Acrobat Reader\<version>
  • Oppdater programmet på nytt.

Se også:

Feil 1402 | Feil 1406 | Acrobat, Reader.

1500 En annen installasjon pågår allerede. Fullfør den installasjonen før du fortsetter med denne.  Se Feil 1704 eller 1500 | Installasjon, fjerning | CS4 | Windows.
1601 Ikke mer diskplass Påse at du har nok diskplass på den primære disken og oppdater på nytt.
1603 Det oppsto en uopprettelig feil under installasjonen
eller
#_AdobeError_#1603
Avslutt Microsoft Office og alle åpne nettlesere. Deretter velger du Hjelp > Se etter oppdateringer i Acrobat eller Reader.
Se også Feil 1603 | Installasjon | CS3, CS4-produkter.
1606 Får ikke tilgang til nettverksstedet

Prøv å bruke Microsofts Fix it-veiviser, som du finner på support.microsoft.com/kb/886549. Denne veiviseren oppdaterer Windows-registeret.

Ansvarsfraskrivelse: Adobe støtter ikke tredjepartsprogrammer, og oppgir denne informasjonen kun til opplysning.

Dersom Fix it-veiviseren ikke løser problemet, kan du se løsningene i Feil 1606 | Installasjon | Acrobat 8, 9 | CS4.

1612,
1635

Installasjonskilden for dette produktet er ikke tilgjengelig. Bekreft at kilden finnes, og at du har tilgang til den.

Kan ikke åpne denne oppdateringspakken. Kontroller at oppdateringspakken finnes og at du har tilgang til den, eller kontakt programforhandleren for å bekrefte at dette er en gyldig oppdateringspakke for Windows Installer.

Prøv å bruke Microsofts Fix it-veiviser, som du finner på http://support.microsoft.com/kb/971187. Veiviseren oppdaterer Windows-registeret, slik at du normalt skal kunne avinstallere eldre versjoner av programmer eller installere/oppdatere den gjeldende versjonen.

Ansvarsfraskrivelse: Adobe støtter ikke tredjepartsprogrammer, og oppgir denne informasjonen kun til opplysning.

1618  En annen installasjon pågår allerede. Fullfør den installasjonen før du fortsetter med denne.  En annen installasjon pågår, og MSI er opptatt.Avsluttet installasjonsprogram, eller vent til det andre er ferdig.
1624 Feil ved bruk av valgfrie programmer. Verifiser at de spesifiserte banene til transformeringene er gyldige.

Denne feilen viser til at installasjonen av Acrobat/Reader ble tilpasset med bruk av en Transforms-fil (.MST). .MST-filen kan mangle fra den opprinnelige plasseringen eller være korrupt.

Denne feilen kan også oppstå under nedlasting og oppdatering med Adobe Application Manager. Denne feilen kan omgås ved å laste ned oppdateringen separat fra installeringen. Lagreupdater-filen lokalt (på datamaskinen) og så kjøre den for seg selv.

For å laste ned og installere oppdateringen kan du finne den nyeste oppdateringen til Acrobat eller Reader her:

Adobe Acrobat-oppdateringer for Windows

Installasjonsprogrammer og oppdateringer for Adobe Reader i Windows

Etter du har klikket Fortsett til nedlasting og så Last ned nå, klikker du Lagre eller Lagre som for å lagre filen på datamaskinen din. Etter nedlasting finner du patch-filen på datamaskinen og dobbelklikker på filen og kjører oppdateringen.

For Windows XP-oppdateringfilnavnhars .MSP-utvidelse og blir navngitt for hvert produkt og hver oppdatering, slik som AcrobatUpd11009.msp, AcrobatUpd1014.msp, or AdbeRdrUpd11007.msp.

1704  En installasjon av [produktnavn] er for øyeblikket i hvilemodus. Se Feil 1704 eller 1500 | Installasjon, fjerning | CS4 | Windows.
1706  Finner ikke gyldig kilde for [produktnavn].  Én eller flere av installasjonsfilene som Updater lastet ned, ble ikke funnet. Noen ganger kan du bla deg fram til ressursen ved hjelp av Legg til/fjern programmer i kontrollpanelet, og forsøke å reparere programmet. Når dialogen som oppgir at ressursen ikke er tilgjengelig, vises, blar du deg fram til den nødvendige filen. Du kan også hente MSI fra installasjonsplaten eller fra www.adobe.com/downloads (kun Reader).
1714 Den eldre versjonen av [produktnavn] kan ikke fjernes. Ta kontakt med din lokale støttegruppe.

Prøv å bruke Microsofts Fix it-veiviser, som du finner på http://support.microsoft.com/kb/971187. Veiviseren oppdaterer Windows-registeret, slik at du normalt skal kunne avinstallere eldre versjoner av programmer eller installere/oppdatere den gjeldende versjonen.

Ansvarsfraskrivelse: Adobe støtter ikke tredjepartsprogrammer, og oppgir denne informasjonen kun til opplysning.

Dersom du ikke får til å avinstallere, installere eller oppdatere programmet etter at du har kjørt Fix it-veiviseren, kan du se løsningene i Feil 1714 | Acrobat, Reader.

28000 Installering av Acrobats lisensmodul mislyktes.  Feil 28000 Acrobat | Slik forhindrer man tilbakerulling av Acrobat-installasjon på Windows 64-biters