Problem: Under installasjon av Acrobat DC fra skrivebordsprogrammet til Creative Cloud oppstår feil 1722 – Det er et problem med denne Windows-installasjonspakken. Et program kjørt som del av oppsettet ble ikke fullført som forventet.

Feil 1722-

Løsning:

1. Last ned Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 fra Official Microsoft Download Center ( http://www.microsoft.com/en-in/download/details.aspx?id=40784 )
  2. Velg vcredist_x86.exe og last ned pakken.
  3. Bruker du en 64-bitersmaskin går du til «C:\Windows\SysWOW64\», hvis ikke går du til «C:\Windows\System32» på 32-bitersmaskiner. Hvis mappen «C:\Windows\SysWOW64» finnes når du er på en 64-bitersmaskin.
  4. Søk etter msvcr120.dll og msvcp120.dll og gi begge filer nytt navn.
    Ikke slett dem. Hvis vcredist_x86.exe-pakken ikke installeres riktig kan du gi dem navnet tilbake.
  5. Dobbeltklikk på vcredist_x86.exe og installer den. Når installasjonen er fullført må du kontrollere at msvcr120.dll og msvcp120.dll er installerte igjen. Nå kan du slette filene du ga nytt navn i trinnet ovenfor. Ikke slett msvcr120.dll og msvcp120.dll
  6. Installer Acrobat via CC Installer. Installasjonen skal fungere nå