Hvordan laste ned og installere Acrobat DC

acrobat_dc_logo_screenrgb96pxnoshadow

Klikk på Last ned Acrobat DC nedenfor for å begynne å laste ned Acrobat DC. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. (Ikke bry deg om at siden for gratis prøveversjoner åpnes først. Abonnementsversjonen lastes ned etter at du er logget på.)

Hjelp med medlemskapet ditt

Glemt Adobe ID eller passord?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Acrobat DC?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Pålogging er også nødvendig når du laster ned eller oppdaterer Acrobat DC. Du finner mer informasjon i Logge på og logge av for å aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apper.

Kan jeg installere Acrobat DC på en annen datamaskin?

Du kan installere Acrobat DC og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Hvis du vil lære mer, ser du Installere og bruke Acrobat DC på en ny datamaskin.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut fakturaer fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon under Skrive ut en kvittering eller faktura.