Dette dokumentet gir informasjon om listen over kjente problemer i After Effects CC 2017 -utgivelsen (november 2016).

Liste over kjente problemer i After Effects CC 2017 -utgivelsen (november 2016)

After Effects krasjer under åpning av dialogen Innstillinger

Problem: Når du prøver å åpne dialogen Innstillinger, krasjer After Effects.

Løsning: Tilbakestill After Effects-innstillingene. Gjør ett av dette:

• Følg instruksjonene i blogginnlegget Tilbakestill After Effects-innstillinger
  • Gå til Innstillinger-mappen og slett, flytt eller gi nytt navn til Adobe After Effects 14.0Prefs-indep-general.txt-filen:
    • macOS: /Users/yourName/Library/Preferences/Adobe/After Effects/14.0/AdobeAfter Effects 14.0 Prefs-indep.general.txt
    • Windows: C:\Users\yourName/AppData/Roaming/Adobe/After Effects/14.0/AdobeAfter Effects 14.0 Prefs-indep-general.txt

Merk:

Problemet forårsaket av en bug der After Effects vil krasje hvis du stiller inn lydmaskinvareinnstillinger for å bruke en enhet som er gjort utilgjengelig (f.eks., frakoblet eller slått av) før neste gang du starter After Effects.

Komposisjon sendt fra/til Premiere Pro eller Adobe Media Encoder via dynamisk kobling vises i lavere oppløsning

Problem: Når du sender en After Effects-komposisjon til Premiere Pro eller fra Premiere Pro til After Effects via dynamisk kobling, vises komposisjonen i lavere oppløsning. For eksempel, hvis du sender en 1920 x 1080-komposisjon til Premiere Pro, viser Premiere Pro den i oppløsningen 960 x 540.

Når du gjengir en After Effects-komposisjon ved å bruke Adobe Media Encoder via dynamisk kobling, gjengis utdata i en lavere oppløsning. For eksempel, gjengis en komposisjon på 1280 x 720 som utdata på 640 x 360.

Løsning: Endre oppløsning på bunnen av Komposisjon -panelet i After Effects til Full, og send den deretter til Premiere Pro via dynamisk kobling.

Merk:

Hvis du eksporterer komposisjonen som en ny tekstmal i .aecap-format, angi oppløsning til Fullfør du starter eksportering.

JPEG-sekvens importert ved egendefinert bildefrekvens endres til standard bildefrekvens

Problem: Når du importerer en JPEG-sekvens etter å ha endret bildefrekvens fra standard bildehastighet i dialogboksen Tolk opptak og lagrer filen, endrer After Effects bildefrekvensen av sekvensen tilbake til standardverdi.

Løsning: Når du importerer JPEG-opptak, endre alternativet Aktiver i dialogboksen Importer til Alle filer og Format-alternativet til JPEG(i stedet for ImporterJPEG).

For JPEG-opptakene du allerede har importert, høyreklikk på opptaket i prosjektpanelet og velg Erstatt opptak > Fil. Velg samme JPEG-fil, men endre Format-alternativet til JPEG, som beskrevet ovenfor.

Opptak spilles av i loop med en spinnende badeball under avspilling

Problem: Når du spiller av opptak i tidslinjen med enten Forhåndsvisning eller mellomromstast, spilles opptaket i loop med en spinnende badeball. Problemet ble rapportert på datamaskiner som kjører macOS 10.12.1 (Sierra) med 4K- og 5K-skjermer.

Løsning: Oppgrader til nyeste versjon av After Effects. Problemet har blitt løst i 14.0.1-oppdateringen.

Prøv ett av følgende:

• Reduser den vertikale størrelsen på Tidslinje-panelet. Du dokker også et annet panel under tidslinjen, som Gjengi kø, og hev den vertikale deleren mellom dem.
  • Skjul Tidslinje-panelet ved å aktivere Fullskjerm iForhåndsvisning-panelet, eller ved å maksimere Komposisjon-panelet under forhåndsvisningstasten (`eller i Komposisjon-panelmenyen).
  • Skjul forhåndsvisningstidsindikatoren (den røde linjen som beveger seg overTidslinje-panelet under en forhåndsvisning), men den er kompleks. Du må zoome inn på tidslinjen og deretter flytte visningen vekk fra området som forhåndsvises.

Hvis du støter på noen andre problemer eller vil publisere, diskutere og være del av vårt kunnskapsrike fellesskap, kan du gå til After Effects-foraene. For å rapportere mistenkte programfeil eller foreslå endringer i eksisterende funksjoner i et Adobe-produkt, bruk Funksjonsforespørsel/programfeilrapport-skjemaet.