Med Adobe Bridge, som er en del av Adobe Creative Cloud, kan du organisere ressurser du bruker til å opprette innhold for trykking, Internett og video. Adobe Bridge tar vare på opprinnelige Adobe-filer (for eksempel PSD- og PDF-filer) og filer som er opprettet i andre programmer, slik at de er lett tilgjengelige. Du kan dra objekter inn i oppsett, prosjekter og komposisjoner etter behov, forhåndsvise filer og legge til metadata (filinformasjon) for å gjøre det enklere å finne igjen filene.

Søke etter filer

Fra Bridge kan du vise, søke etter, sortere, filtrere, administrere og behandle bilder, sideoppsett, Adobe PDF-filer og dynamiske mediefiler. Du kan bruke Adobe Bridge til å gi nytt navn til, flytte og slette filer, redigere metadata, rotere bilder og kjøre gruppekommandoer. Du kan også vise filer og data som er importert fra et digitalt kamera eller videokamera. Se Vise og administrere filer.

Camera Raw

Hvis du har Adobe Photoshop eller Adobe Lightroom installert, kan du åpne Camera Raw-filer fra Adobe Bridge og lagre dem. Du kan redigere bildene direkte i dialogboksen Camera Raw uten å starte Photoshop eller Lightroom, og du kan kopiere innstillinger fra ett bilde til et annet. Hvis du ikke har Photoshop installert, kan du likevel forhåndsvise Camera Raw-filene i Adobe Bridge. Se Innføring i Camera Raw

Fargehåndtering

Du kan bruke Adobe Bridge til å synkronisere fargeinnstillinger på tvers av fargestyrte Adobe Cloud-komponenter. Denne synkroniseringen sørger for at farger ser likedan ut i alle Adobe Creative Cloud-programmer. Se Behandle farger.