Hvorfor fungerer ikke filsynkronisering eller ser ut til å sitte fast for Creative Cloud på macOS?

Tar det for lang tid å synkronisere Creative Cloud-filene på macOS (spesielt på Big Sur)? Eller ser du ikke endringene du har gjort i Creative Cloud-filene og nettskydokumentene? Finn ut hvordan du løser slike problemer.

Hvorfor sitter filsynkronisering fast for Creative Cloud på macOS?

Mens du synkroniserer Creative Cloud-filer eller nettskydokumenter, forblir en eller flere filer for lenge i synkroniseringstilstand. Her er noen andre problemer du kan se:

• Eventuelle endringer (for eksempel å legge til, slette eller redigere filer/mapper) du har gjort i filene/mappene i Creative Cloud Files-mappen, blir ikke synkronisert med skyen.
  • Oppdateringer du har gjort i nettskydokumentene mangler.
  • Nettikonet ved siden av filene mangler i Creative Cloud Files-mappen.
  • Når du høyreklikker på en fil i Creative Cloud Files-mappen, mangler alternativene Vis på nettstedet og Del kobling....

Det er et kjent problem og forekommer vanligvis i betaversjonene av Big Sur.

Slik løser du filsynkroniseringsproblemer på macOS

Prøv dette først

1. Velg Apple-menyen og velg deretter Systemvalg.

2. Velg Utvidelser.

Velg Utvidelser

3. Under Core Sync, velger du bort Finder.

Deaktiver Finder under Core Sync

4. Når du er ferdig, lukker du vinduet. Prøv deretter å synkronisere filene igjen.

Har du fortsatt problemer?

1. Open Aktivitetsovervåker.

2. Søk etter «Core sync».

3. Når du har funnet den, markerer du den og velger Stoppe.

4. Vent i rundt 5 sekunder. Prøv deretter å synkronisere filene igjen.

5. Hvis problemet fortsatt vedvarer, start enheten på nytt. Prøv deretter å synkronisere filene igjen.