Brukerveiledning Avbryt

Dette er nytt i Lightroom

1. Brukerhåndbok for Adobe Lightroom
  2. Introduksjon
    1. Dette er nytt i Lightroom
    2. Systemkrav for Lightroom
    3. Lightroom | Vanlige spørsmål
    4. Lightroom-opplæringsmateriale
    5. Arbeid med Adobe Photoshop Lightroom for mobiltelefon
    6. Angi innstillinger
  3. Læring i appen
    1. Læring og inspirasjon i appen
    2. Læring og inspirasjon i appen | Lightroom for mobilenheter (iOS)
    3. Læring og inspirasjon i appen | Lightroom for mobilenheter (Android)
  4. Legg til, importer og ta bilder
    1. Legg til bilder
    2. Ta bilder med Lightroom for mobilenheter (iOS)
    3. Ta bilder med Lightroom for mobilenheter (Android)
    4. Importer bilder i Lightroom for mobilenheter (iOS)
    5. Importer bilder og videoer i Lightroom for mobilenheter (Android)
  5. Organiser bilder
    1. Organiser bilder
    2. Finn og organiser bilder av personer i Personvisning
    3. Søk etter og organiser bilder i Lightroom for mobilenheter (iOS)
    4. Søk etter og organiser bilder i Lightroom for mobilenheter (Android)
  6. Rediger bilder
    1. Rediger bilder
    2. Maskering i Lightroom
    3. Rediger bilder i Lightroom for mobilenheter (iOS)
    4. Rediger bilder i Lightroom for mobilenheter (Android)
    5. Slå sammen bilder for å lage HDR, panoramabilder og HDR-panoramabilder
    6. Forbedre bildekvaliteten enkelt i Lightroom
  7. Rediger videoer
    1. Rediger videoer
    2. Rediger videoer i Lightroom for mobilenheter (iOS)
    3. Rediger videoer i Lightroom for mobilenheter (Android)
  8. Lagre, del og eksporter
    1. Eksporter eller del bildene dine
    2. Eksporter og del bilder i Lightroom for mobilenheter (iOS)
    3. Lagre, del og eksporter bilder med Lightroom for mobilenheter (Android)
  9. Lightroom for mobilenheter, TV og Internett
    1. Kom i gang med Lightroom for mobilenheter (iOS)
    2. Kom i gang med Lightroom for mobilenheter (Android)
    3. Adobe Photoshop Lightroom på Internett
    4. Konfigurer Lightroom for Apple TV-appen
    5. Bruk tastatursnarveier i Lightroom for mobilenheter (iOS og Android)
    6. Adobe Photoshop Lightroom for mobilenheter og Apple TV | Vanlige spørsmål
    7. Vis bilder og videoer i Lightroom på TV-en din
    8. Slik legger du til og synkroniserer forhåndsinnstillinger med en mobilenhet
  10. Overfør bilder
    1. Overfør Apple-bildebiblioteket til Lightroom
    2. Overfør bilder og videoer fra Lightroom Classic til Lightroom
    3. Overfør bilder fra Photoshop Elements til Lightroom

Finn ut hva som er nytt i den siste versjonen av Lightroom for datamaskin og mobilenheter.

Beste nye funksjoner

Juni 2022-versjon: Datamaskinversjon 5.4, iOS-versjon 7.4, Android-versjon 7.4

redigere videoer i lightroom

Rediger videoer raskt i Lightroom

Nå kan du redigere videoer i Lightroom ved hjelp av glidebrytere for redigering og forhåndsinnstillinger for video. Konsolider arbeidsflyter for redigering for å oppnå en konsekvent estetikk.

Maskering i Lightroom

Du kan enkelt invertere Masker i panelet Maskering

Det nye alternativet Inverter maske lar deg invertere masker på både gruppe- og komponentnivå. Du kan også velge å duplisere og invertere masker.

Mengdeglidebryter for forhåndsinnstillinger i Lightroom

Forbedret støtte for forhåndsinnstillinger

Juster intensiteten til forhåndsinnstillingen du har valgt med mengdeglidebryteren for forhåndsinnstilling. Du kan også prøve Adaptive forhåndsinnstillinger (tilgjengelig i Lightroom for datamaskin) for å raskt bruke forhåndsinnstillinger på himmelen og motivet i et bilde.

Søk og filtrer i fellesskapet i Lightroom

Søk etter opplæringsmateriale, personer og mer i Lightroom-fellesskapet

Med de nye alternativene for søk og filtrering i fellesskapet (tilgjengelig i Lightroom for datamaskin og Android) kan du bruke filtre og søke etter spesifikt opplæringsmateriale, kategorietiketter, personer og mer.

Remikser i Lightroom for datamaskin

Kom i kontakt med fotografer, rediger bildene deres og la dem redigere dine
(Nytt i Lightroom for mobilenheter)

Lær av, inspirer og kom i kontakt med andre skapere gjennom Remikser. Fanen Remiks lar deg og andre redigere bilder som har blitt delt til Oppdag.

Korrigering av røde øyne i Lightroom

Korriger røde øyne raskt
(Bare datamaskin)

Oppnå de kreative målene dine raskere! Automatisk korrigering av røde øyne korrigerer automatisk røde øyne i bilder ved hjelp av maskinlæring.

Andre forbedringer i Lightroom

Andre funksjonsforbedringer

Nå kan du sammenligne bilder side om side i Lightroom for datamaskin. Les om flere forbedringer som dette i det detaljerte sammendraget av nye funksjoner.

Støttede kameraer og objektiver

Støtte for nye kameraer og objektiver

Finn kameraer og objektiver som er lagt til nylig, i den fullstendige listen over støttede profiler.

Tidligere versjoner av Lightroom