Fel vid bildförhandsgranskning, bild skadad

När du visar en bild i Camera Raw är bilden förvrängd och/eller uppdelad i rutor.

Lösning

Det här problemet uppstod i och med nVidia-grafikdrivrutin 372.54. Återställ din drivrutin till föregående version 368.81. Gör så här för att återställa drivrutinen:

  1. Gå till Enhetshanteraren > Bildskärmskort
  2. Högerklicka på Nvidia och välj Egenskaper
  3. Välj Återställ tidigare drivrutin

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy