Läs svar på vanliga frågor om hjälp med Creative Cloud-produkter.

Programmet Community Help (även kallat Adobe Help Manager) är inte längre tillgängligt och installeras inte med din Creative Cloud (CC)-produkt. Hjälp om din CC-produkt finns på nätet i en webbläsare. Du kan även hämta hjälpen offline som PDF.

Produkthjälp finns på Adobes webbplats. Information om hämtning av produktens hjälpfil finns på Använda offlinehjälp om Adobe-produkter.

Hämta produktens hjälpfil så att du kan läsa den när du inte har internetuppkoppling. Mer information finns på Använda offlinehjälp om Adobe-produkter.

Creative Cloud-produkten kan konfigureras så att hjälpfilen öppnas på datorn när du väljer ett alternativ från Hjälp-menyn eller trycker på F1. Mer information finns i Använd hjälpfilen i din Adobe-produkt

I hjälpfilen står månaden och året den uppdaterades. Notera dock att hjälpfilen är versionen av produkthjälpen som medföljde vid lanseringen av produkten. Det kan hända att det inte är den senast uppdaterade versionen. Produkthjälpen på Adobes webbplats är den senast uppdaterade och uppdateras periodvis med information även efter att produkten har släppts.

Om sammanhangsberoende hjälp implementeras för produkten går det att få åtkomst till hjälpavsnitt som är kopplade till ett användargränssnittselement (dialogruta, panel och redigerare) vid internetuppkoppling. Beroende på den funktion som används får du åtkomst till sammanhangsberoende hjälp genom att

• trycka på F1 (Win)
  • klicka på Hjälp
  • klicka på ikonen för frågetecknet

Det relaterade hjälpavsnittet öppnas i en webbsida i din standardwebbläsare.

Hjälp om tidigare produktversioner finns som PDF-filer i arkivet Hjälp om tidigare versioner. Du kan öppna Hjälp-arkiven från Hjälpnav-sidan för en produkt.

Gör följande om du till exempel söker efter Hjälp om CS6 för After Effects:

1. Gå till sidan Hjälpnav för After Effects.
  2. Klicka på länken till tidigare versioner (hjälpfil) i avsnittet Hjälp och handledning.
  3. Hjälpfilen för CS6 hittar du i Arkiv.

Här är Hjälp-arkiven för populära Creative Cloud-produkter:

Avsnittet Nyheter i Creative Cloud beskriver nya funktioner i Creative Cloud-produkter. Det finns också länkar till specifika sidor med nyheter i andra Creative Cloud-produkter.

Adobe har sett till att hjälpinnehållet är i stort sett oförändrat i samtliga versioner. En produkts nyhetsartikel är den bästa informationskällan för den senaste versionen. Den här artikeln sammanfattar de viktigaste nya och förbättrade funktionerna och innehåller länkar till detaljerade reportage.

Öppna PDF-filen i arkivet Hjälp om tidigare versioner om du söker efter information angående en tidigare version. Länken till produktens Hjälp-arkiv finns i tabellen under frågan Hur hittar jag Hjälp om CS6 för min produkt?.

Absolut. Vi välkomnar alltid feedback. Du kan lämna kommentarer om hjälpsidorna som finns på Adobes webbplats. Det går även bra att dela med dig av din feedback på Adobes hjälpforum.