Kan jag installera mitt Adobe-program på en annan dator?

Med din enskilda licens kan du installera ditt Adobe-program på mer än en dator, logga in på (aktivera) två, men bara använda det på en dator i taget.

På hur många datorer kan jag installera mitt Adobe-program?

installera dina program på fler datorer

Installera på mer än 2

Du kan installera ditt program på två eller fler datorer.

Fortsätt vara inloggad på 2

Du kan förbli inloggad på programmet på upp till två datorer.

Använd på 1

Du kan bara använda ditt program på en dator i taget.

Mer information finns i användningsvillkoren.

Var kan jag hämta programmet?

Här är hämtningslänkarna. (Vi tillhandahåller bara installationsprogram för våra aktuella program.)

Letar du efter ett äldre program? Om du köpte programmet direkt från Adobe kan du kanske hämta det från ditt konto.

Hur loggar jag ut från ett program?

Om du behöver logga ut från ett program så att du kan använda det på en annan dator, öppnar du programmet och väljer något av följande:

• Hjälp > Logga ut
  • Hjälp > Inaktivera

Mer information finns i Logga in för att aktivera Adobe-program.

Vad ska jag göra om jag inte längre har tillgång till min gamla dator?

Om du inte har åtkomst till din gamla dator (eller om hårddisken har kraschat) kan du logga ut från programmet på kontohanteringssidan. När du är utloggad kan du logga in på programmet på en annan dator.