Het scannen van een document van Letter-formaat leidt tot PDF-bestand van Legal-formaat | HP | Acrobat

Scan van Letter-formaat maakt PDF-bestand van Legal-formaat

Bij het scannen van een document van Letter-formaat (8,5" x 11") in Acrobat wordt een PDF-bestand van Legal-formaat gegenereerd (8,5" x 14").

Oplossing: gebruik scanneropties om het juiste formaat te kiezen

1. In Acrobat, kiest u Bestand > Maken > PDF van Scanner > Aangepaste Scan.
  2. Klik op de knop Opties rechts van de naam van de scanner.
  3. In het dialoogvenster Scanneropties kiest u Eigen scannerinterface weergeven in het pop-upmenu.

4. In de interface van de scanner kiest u de juiste paginagrootte:

Windows: kies Letter in het pop-upmenu Paginagrootte.

Pop-upmenu Paginagrootte in Windows

Mac OS: kies Letter in het pop-upmenu Pagina's.

Pop-upmenu Paginaformaat in Mac OS

Opmerking:

Sommige scanners melden geen "ondersteunde groottes" aan Acrobat wanneer Verbergen eigen interface scanner geselecteerd wordt in Scanneropties in Acrobat. Als dit probleem optreedt, wisselt u de optie Gebruikersinterface naar Tonen eigen interface scanner en selecteer de paginagrootte in de scannerapplicatie.

Aanvullende informatie

De ingebouwde interface van Scanner is uitgeschakeld voor WIA-stuurprogramma's. Als u de ingebouwde interface van de scanner wilt inschakelen, downloadt u de TWAIN-stuurprogramma's van de scanner op de website van de fabrikant. Wanneer u de TWAIN-stuurprogramma's installeert, zijn de scanneropties zoals DPI, kleur en papiergrootte standaard ingeschakeld.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online