De optie Verwijderen in Creative Cloud-desktopapp werkt niet voor Acrobat DC op Mac OS

Kan Acrobat DC niet verwijderen uit de Creative Cloud-desktopapp op macOS

Als u Acrobat DC (release van april 2015) op macOS hebt geïnstalleerd met de Adobe Creative Cloud-desktopapp, werkt de optie Verwijderen in de app niet.

Oplossing

Als u Acrobat DC wilt verwijderen en de Acrobat DC-vermelding uit de app wilt verwijderen, doet u het volgende:

1. Verwijder Acrobat DC met het Acrobat-verwijderingsprogramma op /Applications/Adobe Acrobat DC/Acrobat Uninstaller.app.

Acrobat-verwijderingsprogramma

2. In de Creative Cloud-desktopapp kiest u in de sectie Alle apps de optie Verwijderen voor Acrobat DC.

De Acrobat DC-vermelding wordt uit de app verwijderd.