Converteer uw PDF-bestanden snel en eenvoudig naar JPG-afbeeldingen met behulp van Adobe Acrobat. Met Acrobat kunt u uw PDF-bestanden ook converteren naar PNG- of TIFF-bestandsindelingen.

Convert PDF to JPG

Converteer een PDF snel online naar een JPG-afbeelding.

Nu gratis proberen

PDF's converteren naar JPG met Acrobat:

1. Open het PDF-bestand in Acrobat.

2. Klik op het gereedschap PDF exporteren in het rechterdeelvenster.

3. Kies Afbeelding als de indeling voor exporteren en kies daarna JPEG.

PDF converteren naar JPG
  4. Klik op Exporteren. Het dialoogvenster Opslaan als wordt weergegeven.

5. Selecteer de locatie waar u het bestand wilt opslaan en klik op Opslaan.
    Elke pagina in de PDF wordt opgeslagen als een afzonderlijk JPEG-bestand.