Opmerking:

In Dreamweaver CC en hoger zijn Spry-widgets vervangen door jQuery-widgets. U kunt de bestaande Spry-widgets op uw pagina nog steeds wijzigen, maar u kunt geen nieuwe Spry-widgets toevoegen.

Het Spry-framework is een JavaScript-bibliotheek met behulp waarvan webontwerpers webpagina's kunnen bouwen die de bezoekers een prettiger ervaring geven. Met Spry kunt u HTML, CSS en een minimale hoeveelheid JavaScript gebruiken om XML-gegevens op te nemen in uw HTML-documenten. U kunt widgets maken, zoals accordeons en menubalken, en diverse effecten toevoegen aan allerhande pagina-elementen. Het Spry-framework is zo ontworpen dat opmaak eenvoudig en makkelijk is te gebruiken door mensen die een basiskennis hebben van HTML, CSS en JavaScript.

Het Spry-framework is voornamelijk bedoeld voor professionele webontwerpers of voor geavanceerde amateurs. Het is niet bedoeld als een volwaardig webtoepassingsframework voor webontwikkeling op ondernemingsniveau (hoewel het wel samen met andere pagina's op ondernemingsniveau kan worden gebruikt).

Ga voor meer informatie over het Spry-framework naar www.adobe.com/go/learn_dw_spryframework_nl.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid