Meer informatie over de nieuwe functies in de nieuwste versie van Lightroom Classic.

Belangrijkste nieuwe functies

Versie van februari 2020 (versie 9.2)

RAW-standaardinstellingen

Verbeterde standaardinstellingen voor RAW-bestanden

Stroomlijn uw bewerkingsworfklow met aangepaste standaardinstellingen voor het importeren van RAW-bestanden.

Ondersteuning van PSB-bestanden

Ondersteuning van PSB-bestanden

PSB-bestanden importeren, catalogiseren en bewerken in Lightroom Classic.

Ondersteuning voor nieuwe camera's en lenzen

Ondersteuning voor nieuwe camera's en lenzen

Bekijk de volledige lijst met ondersteunde camera's en lensprofielen.

https://chl-author-preview.corp.adobe.com/content/help/nl/lightroom-classic/help/whats-new.html#flatfieldcorrection

Andere verbeteringen

Lees over andere nieuwe verbeteringen in deze versie.

Eerdere versies van Lightroom Classic