Tips voor het oplossen van problemen en Help

Veelvoorkomende problemen

Wanneer ik klik op 'Neem contact met ons op', kan ik me niet aanmelden of wordt mijn product niet vermeld. Hoe neem ik contact op met de ondersteuning?

Als Adobe Presenter Video Express geen eigendom is van uw bedrijf of organisatie, wordt het niet weergegeven onder uw Adobe ID. Chatten met de Adobe-klantenservice.

Wat is de oorzaak van de lage videokwaliteit in Presenter Video Express?

Adobe Presenter Video Express vereist veel verwerkingskracht om tegelijkertijd het scherm en de webcamvideo's op te nemen. Met name de video van de presentator is veel moeilijker om op te nemen. Als de verwerkingskracht niet voldoende is, ervaart u een lage videokwaliteit in Presenter. Voor meer informatie raadpleegt u problemen oplossen en ondersteuning

Wat zijn de opties voor het publiceren van inhoud in Presenter Video Express?

U kunt inhoud van Adobe Presenter Video Express als HTML5 of MP4 publiceren op populaire LMS-programma's en sites voor het delen van video's zoals YouTube of Vimeo. Voor meer informatie raadpleegt u Uw video publiceren

Waarom zien presentaties er haperend uit wanneer ik de zij-aan-zij-indeling gebruik in Presenter Video Express?

Adobe Presenter Video Express gebruikt bepaalde functies van de grafische kaart op uw computer om afbeeldingen beter weer te geven in de zij-aan-zij-indeling. Als de grafische kaart niet voldoet aan de minimumvereisten voor Adobe Presenter Video Express, ziet de presentatie er haperend uit en wordt de afbeelding niet scherp weergegeven. Voor meer informatie leest u het onderwerp Presentatie ziet er haperend uit in zij-aan-zij-indeling in problemen oplossen en ondersteuning

Wat is het verschil tussen Presenter en Presenter Video Express?

Met Presenter Video Express kunt u inhoud opnemen met behulp van uw webcam of scherm, of beide. Met Presenter kunt u uw PowerPoint-dia's in interactieve eLearning-inhoud omzetten, met middelen en toetsen.

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Presenter Video Express kopen en installeren?

U kunt Presenter Video Express met of zonder abonnement kopen. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om het product te kopen en te downloaden. Zie Gedownloade apps en bestanden zoeken voor hulp bij het  installeren en downloaden van de app na de aankoop.

Waarom wordt Presenter Video Express niet gedownload?

Ontdek hoe u downloadproblemen kunt oplossen die optreden bij Presenter Video Express en andere Adobe-apps.

Kan ik een proefexemplaar van Presenter Video Express downloaden?

Ja! U kunt een proefversie downloaden vanaf de pagina Downloads van Adobe. Meld uaanmet uw Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Raadpleeg dit artikel over het installeren van een proefversie voor gedetailleerde instructies.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aanbijuw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken vanaf uw accounts-pagina op adobe.com. Zie Betaling in de Adobe Store | Veelgestelde vragen over online bestellen en betaling.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

U kunt een proefversie van Presenter Video Express omzetten in een abonnement. Selecteer de abonnementsoptie op de Adobe Presenter Video Express-pagina. Zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over Presenter Video Express.

Hoe annuleer ik mijn abonnement? Kan ik nog steeds gebruikmaken van de software die ik heb?

U kunt uw abonnement annuleren door contact op te nemen met Adobe-ondersteuning. Als u binnen 14 dagen annuleert, wordt uw bedrag volledig terugbetaald. Anders wordt 50% van uw resterende contract in rekening gebracht. U hebt na het annuleren geen toegang tot software met een abonnement. Zie Informatie over abonnementen in de veelgestelde vragen over Presenter Video Express.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Populaire verwante forums