Leren en ondersteuning voor Adobe Presenter

Tips voor het oplossen van problemen en Help

Soms wordt het Presenter-lint niet in PowerPoint weergegeven, zelfs wanneer de plug-in is geïnstalleerd. U kunt dit probleem oplossen door de Presenter-plug-in te verwijderen en weer toe te voegen.

Controleer de lijst met belangrijkste problemen in Presenter 11 om te zien of er een (tijdelijke) oplossing is voor uw probleem.

Met Captivate kunt u verschillende soorten inhoud voor eLearning en mobiele apparaten maken zonder te programmeren. Presenter is een eenvoudig gereedschap waarmee u video's kunt maken voor training en onderwijs. Kom meer te weten over Adobe Presenter.

Omdat beginnende gebruikers nu eenvoudig HTML5-inhoud in hun browsers kunnen weergeven, is de Presenter Mobile-app niet meer beschikbaar.

U kunt Presenter met of zonder abonnement kopen. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om het product te kopen en te downloaden. Zie Gedownloade apps en bestanden zoeken voor hulp bij het installeren en downloaden van de app na de aankoop.

Ontdek hoe u downloadproblemen kunt oplossen die optreden bij Presenter en andere Adobe-apps.

Ja! U kunt een proefversie downloaden vanaf de pagina Downloads van Adobe. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Raadpleeg dit artikel over het installeren van een proefversie voor gedetailleerde instructies.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Meld u aan bij uw Adobe-account. Selecteer onder de sectie Wachtwoord de optie Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de instructies op het scherm.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Leer hoe u het opnieuw instelt.

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken vanaf uw accounts-pagina op adobe.com. Zie Betaling in de Adobe Store | Veelgestelde vragen over online bestellen en betaling.

U kunt een proefversie van Presenter 11 omzetten in een abonnement. Selecteer de abonnementsoptie op de Adobe Presenter-pagina. Zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over Presenter.

U kunt uw abonnement annuleren door contact op te nemen met Adobe-ondersteuning. Als u binnen 14 dagen annuleert, wordt uw bedrag volledig terugbetaald. Anders wordt 50% van uw resterende contract in rekening gebracht. U hebt na het annuleren geen toegang tot software met een abonnement. Zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over Presenter.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Populaire verwante forums