Tips voor het oplossen van problemen en Help

De recentste versie voor RoboHelp is Update 6. Deze update introduceert statische kop- en voetteksten voor Frameloze uitvoer,  Glossary Hotspot Tool,  verbeterde lijsteditor, verbeterd zoeken en meer.  Zie Nieuwe functies in RoboHelp voor meer informatie.

Daarnaast bevat deze update herstelde fouten met betrekking tot authoring, publiceren, upgraden, zoeken, en een algehele verbeterde performance Zie Lijst van opgeloste problemen voor een overzicht.

Werk samen met andere auteurs om reviews voor uw inhoud te maken, delen en beheren met behulp van Git, SharePoint online en Azure DevOps.

Output gegenereerd in RoboHelp kan worden gehost op elke web-enabled server, zoals Apache, RoboHelp ServerSharePoint Online, Zendesk Help CenterSalesforce Knowledge BaseServiceNow Knowledge BaseZoho Knowledge Base en Adobe Experience Manager

Als u uw project wilt upgraden van RoboHelp Classic naar de vernieuwde versie (2019 release of 2020 release), zijn er bepaalde punten die kunnen optreden als gevolg van de upgrade, waarmee u rekening moet houden. Zie Een project in RoboHelp upgraden voor meer informatie.

Om samen te werken via Review, meldt u zich aan met uw Adobe ID, aangezien Review wordt gehost op de Adobe Creative Cloud.Zie Review en samenwerking voor meer informatie.

Ontdek hoe u downloadproblemen kunt oplossen die optreden bij RoboHelp en andere Adobe-apps.

Ja. U kunt  een gratis proefversie van 30 dagen met volledige functionaliteitdownloadendoor u aan te melden met een Adobe ID en wachtwoord. Raadpleeg Installeren van een proefversie voor gedetailleerde instructies. Als u wilt kijken of er updates zijn, gaat u naar Help Controleren op updates in uw huidige versie van RoboHelp. U kunt ze ook handmatig installeren via Downloads.

Voor een efficiënte werking wordt bij alle Adobe-producten aanbevolen de nieuwste besturingssysteem- en browserupdates te gebruiken. Als u de nieuwste updates hebt uitgevoerd en deze fout nog steeds optreedt, raadpleegt u voor meer hulp IE10-ondersteuning beëindigd  Bekijk ook een Besturingssysteem en ondersteunde browserversies upgraden

U kunt RoboHelp op twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Adobe-toepassingen. Als u vijf of meer licenties nodig hebt, kunt u overwegen een volumelicentie-abonnement aan te schaffen.

In de Admin Console zijn vooraf gedefinieerde sjablonen voor Adobe RoboHelp beschikbaar om aangepaste pakketten te maken en gebruikers binnen onze organisatie toegang tot applicaties te geven. Raadpleeg Pakketten aanpassen en maken voor meer informatie.

Meld u aan bij uw Adobe-account. Selecteer onder de sectie Wachtwoord de optie Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de instructies op het scherm.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Leer hoe u het opnieuw instelt.

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken vanaf uw accounts-pagina op adobe.com. Zie Betaling in de Adobe Store | Veelgestelde vragen over online bestellen en betaling.

Als uw abonnement om welke reden dan ook vervalt of wordt stopgezet (bijvoorbeeld vanwege een verlopen creditcard), wordt u per e-mail op de hoogte gesteld en geeft uw software een melding dat uw abonnement is beëindigd. Als uw lidmaatschap minder dan zes maanden geleden is afgelopen, klikt u op de knop Verlengen die bij de waarschuwing wordt weergegeven en voert u de benodigde informatie in om uw abonnement opnieuw te starten.

U kunt uw abonnement annuleren door contact op te nemen met de Adobe-ondersteuning. Als u binnen 14 dagen annuleert, wordt uw bedrag volledig terugbetaald. Anders wordt 50% van uw resterende contract in rekening gebracht. U hebt na het annuleren geen toegang tot software met een abonnement. Zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over RoboHelp voor meer informatie.

U kunt contact opnemen met de beheerder die de licenties voor uw organisatie beheert.Als u meer hulp nodig hebt, kunt u een ticket aanmaken in de Admin Console door uw beheerder.

Community

Meedoen aan de conversatie.