Tips voor het oplossen van problemen en help

Veelvoorkomende problemen

Hoe verschilt RoboHelp (versie 2019) van RoboHelp Classic (versie 2019)?

Het installatieprogramma van RoboHelp (versie 2019) installeert zowel RoboHelp (versie 2019), een geheel nieuwe toepassing voor het maken en publiceren van inhoud, als RoboHelp Classic (versie 2019), waarin de ervaring van oudere RoboHelp-versies met updates wordt behouden. U kunt bestaande RoboHelp-projecten migreren naar RoboHelp (versie 2019). Nadat u de projecten hebt gemigreerd en bewerkt, kunnen die projecten echter niet meer worden teruggeplaatst in oudere versies of RoboHelp Classic (versie 2019).

Wanneer ik klik op 'Neem contact met ons op', wordt mijn product niet vermeld. Hoe neem ik contact op met de ondersteuning?

Als Adobe RoboHelp eigendom is van uw bedrijf of organisatie, wordt het niet vermeld onder uw Adobe ID. Klik hier om te chatten met een medewerker van de Adobe-klantenservice.

Hoe maak ik een project?

Zie het artikel Een project maken om meer te leren over de basisprincipes van projecten en hoe u helemaal zelf uw eerste project maakt in Adobe RoboHelp.

Kan ik een Word-document in een project importeren?

Ja! U kunt Word-documenten in een project importeren.

Hoe importeer ik video's van YouTube of Vimeo?

U kunt eenvoudig YouTube- of Vimeo-video's importeren in uw onderwerpen. Zie de sectie Video's toevoegen in het onderwerp Werken met afbeeldingen en multimedia voor meer informatie.

Waar kan ik meer informatie vinden?

Ga naar de helppagina voor RoboHelp voor koppelingen naar zelfstudies, de gebruikershandleiding, instructievideo's en meer.

Downloaden & Installeren

Waar kan ik Adobe RoboHelp (versie 2019) helpen?

U kunt RoboHelp (versie 2019) aanschaffen in de online Adobe-winkel of door ons te bellen op +1-866-647-1213 (ma t/m vr, 8.00 ET – 17.00 ET).Kom meer te weten over andere manieren om RoboHelp (versie 2019) te kopen, inclusief aanschaf bij geautoriseerde wederverkopers of met studenten- of overheidskortingen. Zie Veelgestelde vragen over RoboHelp voor meer informatie over aankoopopties.

Waarom wordt RoboHelp niet gedownload?

Ontdek hoe u downloadproblemen kunt oplossen die optreden bij RoboHelp en andere Adobe-apps.

Kan ik een proefexemplaar van RoboHelp downloaden?

Ja. U kunt gratis een volledige proefversie van 30 dagen downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Raadpleeg dit artikel over het installeren van een proefversie voor gedetailleerde instructies.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik RoboHelp op een andere computer installeren?

U kunt RoboHelp op twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Adobe-toepassingen. Als u vijf of meer licenties nodig hebt, kunt u overwegen een volumelicentie-abonnement aan te schaffen.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken vanaf uw accounts-pagina op adobe.com. Zie Betaling in de Adobe Store | Veelgestelde vragen over online bestellen en betaling.

Mijn abonnement is verlopen. Hoe verleng in het?

Als uw abonnement om welke reden dan ook vervalt of wordt stopgezet (bijvoorbeeld vanwege een verlopen creditcard), wordt u per e-mail op de hoogte gesteld en geeft uw software een melding dat uw abonnement is beëindigd. Als uw abonnement minder dan zes maanden geleden is beëindigd, klikt u op de knop Verlengen die bij de waarschuwing wordt weergegeven en voert u de benodigde informatie in om uw abonnement opnieuw te starten.

Hoe annuleer ik mijn abonnement? Kan ik nog steeds gebruikmaken van de software die ik heb?

U kunt uw abonnement annuleren door contact op te nemen met Adobe-ondersteuning. Als u binnen 14 dagen annuleert, wordt uw bedrag volledig terugbetaald. Anders wordt 50% van uw resterende contract in rekening gebracht. U hebt na het annuleren geen toegang tot software met een abonnement. Zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over RoboHelp voor meer informatie.

Community

Meedoen aan de conversatie.