Werk uw besturingssysteem bij om te werken met Adobe-apps

Adobe-producten zijn ontworpen voor de nieuwste besturingssystemen en browsers. Kom te weten hoe u uw besturingssysteem en software up-to-date kunt houden.

Waarom krijg ik een waarschuwing over het bijwerken van mijn besturingssysteem of browser?

Adobe-producten vereisen de nieuwste updates van uw besturingssysteem en browser, voor uw eigen veiligheid en om ervoor te zorgen dat Adobe-producten werken zoals bedoeld. Als u niet het nieuwste besturingssysteem of de nieuwste browserversie gebruikt, ziet u mogelijk een waarschuwing wanneer u zich probeert aan te melden bij Adobe-software.

Besturingssysteem of browser bijwerken

Besturingssysteem of uw Adobe-apps bijwerken

Als u een dergelijke waarschuwing ziet, installeert u de meest recente updates van het besturingssysteem dat u gebruikt.

Voor Windows-gebruikers

Vanaf augustus 2020 wordt alleen Internet Explorer-versie 11 en hoger ondersteund voor de aanmelding. Adobe-software gebruikt Internet Explorer tijdens het aanmeldingsproces. Als u een oudere versie van Internet Explorer gebruikt, moet u uiterlijk vóór 14 juli 2021 omschakelen naar de nieuwste versie. Na deze datum kunt u zich niet meer aanmelden bij uw Adobe-account en wordt u doorgestuurd naar deze pagina.

Zodra u de nieuwste updates voor uw besturingssysteem hebt geïnstalleerd, wordt automatisch een ondersteunde versie van Internet Explorer geïnstalleerd.

Hoe houdt u uw besturingssysteem up-to-date?

Windows

macOS

Windows 7, 8, of 10

Installeer de nieuwste updates voor uw besturingssysteem, inclusief die voor Internet Explorer 11. Zie Windows Update: Veelgestelde vragen voor meer informatie over het bijwerken van Windows. ​

Windows XP

Windows XP wordt niet meer ondersteund door Microsoft of Adobe. Het is raadzaam uw besturingssysteem te upgraden. ​

Installeer de nieuwste updates voor uw besturingssysteem. Zie voor meer informatie over het bijwerken van Windows de Apple-website voor software-updates.​

Hebt u uw browser of besturingssysteem bijgewerkt, maar ziet u nog steeds een waarschuwing of fout?

Als u een waarschuwing ziet, zelfs nadat u de browser of het besturingssysteem hebt bijgewerkt, zorg er dan voor dat u de nieuwste versies van uw Adobe-software gebruikt. ​

Als u de nieuwste Adobe-software gebruikt en nog steeds problemen ondervindt, zorg er dan voor dat Internet Explorer 11 niet is ingesteld op de compatibiliteitsmodus, de legacy-emulatiemodus of een documentmodus die ouder is dan Internet Explorer 11.Kom meer te weten over de documentmodi van Internet Explorer.

Als uw organisatie de compatibiliteitsmodus niet kan uitschakelen, kunt u een uitzondering per product maken met behulp van de onderstaande registersleutels. In het onderstaande voorbeeld wordt Acrobat geforceerd in de Internet Explorer 11-modus gezet. U kunt extra sleutels toevoegen voor andere Adobe-producten indien nodig.

Download het bestand met de registervermeldingen hieronder.

Downloaden

U kunt ook de volgende Windows-registervermeldingen voor Acrobat maken.

Register-editor van Windows versie 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\FEATURE_BROWSER_EMULATION]

"Acrobat.exe"=dword:00002af8

"AASIapp.exe"=dword:00002af8

"AcroLicApp.exe"=dword:00002af8

"AcroRd32.exe"=dword:00002af8

"Adobe Extension Manager CS6.exe"=dword:00002af8

"AdobeCaptivate.exe"=dword:00002af8

"FlashBuilder.exe"=dword:00002af8

"Aero.exe"=dword:00002af8

"AfterFX.exe"=dword:00002af8

"Bridge.exe"=dword:00002af8

"Character Animator.exe"=dword:00002af8

"Dimension.exe"=dword:00002af8

"Fireworks.exe"=dword:00002af8

"Illustrator.exe"=dword:00002af8

"InDesign.exe"=dword:00002af8

"InCopy.exe"=dword:00002af8

"Lightroom.exe"=dword:00002af8

"Adobe Media Encoder.exe"=dword:00002af8

"Muse.exe"=dword:00002af8

"Photoshop.exe"=dword:00002af8

"Adobe Prelude.exe"=dword:00002af8

"Adobe Premiere Pro.exe"=dword:00002af8

"Adobe Premiere Rush.exe"=dword:00002af8

"xd.exe"=dword:00002af8

"Creative Cloud.exe"=dword:00002af8

"Adobe Presenter.exe"=dword:00002af8

"RoboHelp.exe"=dword:00002af8

"FrameMaker.exe"=dword:00002af8

"Fresco.exe"=dword:00002af8

"Adobe Extension Manager CC.exe"=dword:00002af8

"ExtendScript Toolkit.exe"=dword:00002af8

"Scout.exe"=dword:00002af8

"Animate.exe"=dword:00002af8

"Adobe Audition.exe"=dword:00002af8

"Dreamweaver.exe"=dword:00002af8

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\FEATURE_BROWSER_EMULATION]

"Acrobat.exe"=dword:00002af8

"AASIapp.exe"=dword:00002af8

"AcroLicApp.exe"=dword:00002af8

"AcroRd32.exe"=dword:00002af8

"Adobe Extension Manager CS6.exe"=dword:00002af8

"AdobeCaptivate.exe"=dword:00002af8

"Aero.exe"=dword:00002af8

"AfterFX.exe"=dword:00002af8

"Bridge.exe"=dword:00002af8

"Character Animator.exe"=dword:00002af8

"Dimension.exe"=dword:00002af8

"FlashBuilder.exe"=dword:00002af8

"Fireworks.exe"=dword:00002af8

"Illustrator.exe"=dword:00002af8

"InDesign.exe"=dword:00002af8

"InCopy.exe"=dword:00002af8

"lightroom.exe"=dword:00002af8

"Lightroom.exe"=dword:00002af8

"Adobe Media Encoder.exe"=dword:00002af8

"Muse.exe"=dword:00002af8

"Photoshop.exe"=dword:00002af8

"Adobe Prelude.exe"=dword:00002af8

"Adobe Premiere Pro.exe"=dword:00002af8

"Adobe Premiere Rush.exe"=dword:00002af8

"xd.exe"=dword:00002af8

"Creative Cloud.exe"=dword:00002af8

"Adobe Presenter.exe"=dword:00002af8

"RoboHelp.exe"=dword:00002af8

"FrameMaker.exe"=dword:00002af8

"Fresco.exe"=dword:00002af8

"Adobe Extension Manager CC.exe"=dword:00002af8

"ExtendScript Toolkit.exe"=dword:00002af8

"Scout.exe"=dword:00002af8

"Animate.exe"=dword:00002af8

"Adobe Audition.exe"=dword:00002af8

"Dreamweaver.exe"=dword:00002af8