Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik RoboHelp Server kopen en installeren?

Zie de Koopgids voor RoboHelp Server 10 voor aankoopinformatie. Zie Installatie in de RoboHelp Server-gebruikershandleiding voor stapsgewijze installatie-instructies.

Waarom wordt RoboHelp Server niet gedownload?

Ontdek hoe u downloadproblemen kunt oplossen die kunnen optreden bij RoboHelp Server en andere Adobe-apps.

Kan ik een proefexemplaar van RoboHelp Server downloaden?

Ja! U kunt een proefversie downloaden vanaf de pagina Downloads van Adobe. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Raadpleeg dit artikel over het installeren van een proefversie voor gedetailleerde instructies.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Algemene vragen

Hoe kan ik inhoud van RoboHelp publiceren naar RoboHelp Server?

Hoe kan ik inhoud van FrameMaker publiceren naar RoboHelp Server?

Kan ik gegevens van RoboHelp Server 9 migreren naar RoboHelp Server 10?

Kan ik de serverconfiguratie van één exemplaar van RoboHelp Server importeren naar een andere versie?

Hoe kan ik gegevens van RoboHelp Server analyseren?

U kunt een aantal verschillende rapporten genereren om te zien hoe gebruikers in uw inhoud zoeken en navigeren.

Community

Meedoen aan de conversatie.