U bekijkt help-inhoud voor de versie::

Tips voor het oplossen van problemen en help

Story CC is een webservice, dus u hoeft niets te downloaden. Meld u aan (alleen Engels) op de Adobe Story CC-pagina om aan de slag te gaan.

Als u een Creative Cloud All Apps-abonnement hebt, beschikt u al over Story CC. Meld u aan (alleen Engels) op de Adobe Story CC-pagina. Als u geen Creative Cloud-lidmaatschap hebt, kunt u een gratis proefversie van Story CC proberen. Ga naar de Adobe Story CC-pagina (alleen Engels) om aan de slag te gaan.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Story is niet getest op iPads of andere mobiele apparaten.

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies voor het bijwerken of wijzigen van uw plan.

Een Creative Cloud-proefversie omzetten in een betaald abonnement is heel eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructie om uw abonnement bij te werken en te starten. Als u een Story CC-proefversie wilt omzetten naar een betaald abonnement, klikt u op Nu upgraden in de rechterbovenhoek van het Story-scherm.

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt echter geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB verkleind. Kom meer te weten over het annuleren van uw Creative Cloud-abonnement en de Adobe-abonnementsvoorwaarden.

Zie Kan niet aanmelden bij Adobe Story als u zich niet bij uw Adobe Story-account kunt aanmelden.

Bestaande gebruikers van de CC (Classic)-versie blijven bij dezelfde versie, en nieuwe gebruikers stappen over naar de CC-versie. Zie voor meer informatie Adobe Story CC en Adobe Story CC (Classic): veelgestelde vragen (alleen Engels).

Als u de Story-desktopapp niet kunt starten of u niet kunt aanmelden, raadpleegt u deze probleemoplossingsgids.

Zie Gebruikers kunnen niet afdrukken met Google Chrome (alleen Engels) als u problemen ondervindt bij het afdrukken van Adobe Story-documenten met Google Chrome.

Community

Meedoen aan de conversatie.