Du kan ikke uploade filen til Acrobat.com. I visse tilfælde går uploadprocessen i gang uden at blive gennemført.

Løsninger

Løsning 1: Afprøv internetforbindelsen

Åbn en ny side i browseren, og se, hvor hurtigt den indlæses.

Løsning 2: Kontrollér filformatet

På Acrobat.com er der enkelte begrænsninger mht. filformater. Følgende filtyper kan ikke uploades og deles:

• Lydformater (mp3, AAC, OGG)
  • Videoformater (MOV, WMV, FLV, XVID, DIVX, RETG)
  • Skrifttypeformater (TTF, DFONT, OTF)
  • Arkivformater (TGZ, RAR 7Z, SIT, JAR, WAR, CAB)
  • Systemfiler og eksekverbare formater (EXE, DLL, JS, VB, BAT, CMD, COM, CPL, SH, CSH, TCSH, KSH, BASH, ZSH, INF, HTA, HLP, INS, ISP, VB, JSE, LNK, MS, PIF, SCR, SHS, WS)
  • Webfiler (CHM, CRT)
  • Databasefiler (MDB)
  • Rasterbilledfiler (PCD, SCT)

Yderligere oplysninger

Dette problem kan opstå af flere forskellige årsager:

• Internetforbindelsen er dårlig eller deaktiveret.
  • PDF-filer på mere end 100 MB er blevet sendt til ExportPDF (grænsen på 100 MB gælder kun for ExportPDF).
  • Filens format understøttes ikke.