Problem: At undgå problemer med sammenbrud og cachelagring med Video Copilot Element 3D

Løsning 1: Installer de nyeste opdateringer til Element 3D og After Effects for at undgå problemer med sammenbrud og cachelagring

Sammenbrud sker ikke, hvis du har installeret de nyeste opdateringer til Element 3D og After Effects. Installer opdateringer, og send en fejlrapport, hvis du fortsat oplever problemer.

Der er også nogle cache-rettelser til Element 3D og After Effects i opdateringerne til Element 3D og opdateringerne til After Effects. Disse opdateringer behandler problemer med forældede billeder, der bliver gemt og hentet fra cachen.

Løsning 2: Kontrollér GPU-kapacitet, nuværende indstillinger og scenekompleksitet

Video Copilot påpeger, at brugere med problemer med Element 3D kører det med indstillinger, der er højere end, hvad deres kort kan præstere, eller med alt for komplekse scener.

Video Copilot giver disse forslag for at undgå sådanne problemer. Du skal også kontrollere, at computeren opfylder specifikationerne for Element 3D.

Se yderligere oplysninger om fejlfinding fra Video Copilot her.