Følgende fejl vises, når Creative Cloud-skrivebordsprogrammet installeres:

Løsning af dette problem kræver Adobe Creative Cloud, som mangler eller er beskadiget. Du kan forsøge at rette fejlen. Hvis problemet fortsætter, skal du downloade og installere en ny kopi fra http://www.adobe.com/go/adobecreativecloudapp_dk.

Løsning af dette problem kræver Creative Cloud

Løsninger

Løsning 1: Reparer Creative Cloud-skrivebordsappen

Klik på Reparer i fejlmeddelelsen for at rette fejlen.

Løsning 2: Afinstaller Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og installer det igen

Løsning 3: Kør værktøjet Adobe Creative Cloud Cleaner

1. Kør værktøjet Creative Cloud Cleaner for at fjerne Creative Cloud-appen. Se Kørsel af Creative Cloud Cleaner.

2. I Creative Cloud Cleaner-værktøjet skal du vælge mulighed 3: Creative Cloud 2017, 2015, 2014, Creative Cloud og CS6. Vælg derefter valgmulighed 1: Adobe Creative Cloud Desktop.

3. Omdøb de følgende OOBE-mapper til OOBE.old:

Windows

• \Programfiler (x86)\Fælles filer\Adobe\OOBE
    • \Brugere\AppData\Lokal\Adobe\OOBE

Mac OS

/Library/Application Support/Adobe/OOBE

Bemærk:

Hvis du får en fejlmeddelelse om, at mappen er i brug, når du vil omdøbe mappen, skal du gøre følgende:

• Luk alle aktive Adobe-programmer.
    • Kontrollér, om nogle af følgende baggrundsprocesser kører, og luk dem:

Creative Cloud, Adobe Desktop Service, CCXProcess, CCLibrary, CoreSync, CoreSync helper, Adobe IPC Broker, armsvc, AGS Service

4. Hent og installer Creative Cloud-skrivebordsappen igen.

Løsning 4: Installer Creative Cloud-skrivebordsappen igen ved hjælp af en administratorkonto

Opret en ny, lokal brugerkonto med administratorrettigheder, og log på med den. Hent og installer derefter Creative Cloud-skrivebordsappen igen.

Windows 8

Windows 7