"Installationsprogrammet kunne ikke kopiere en vigtig fil eller et vigtigt bibliotek." (Fejlkode: 43)

Når du installerer eller opdaterer Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, vises fejlmeddelelsen "Installationsprogrammet kunne ikke kopiere en vigtig fil eller et vigtigt bibliotek. Prøv at installere igen. (Fejlkode: 43)"

Denne fejl kan opstå, når installationsprogrammet ikke har den nødvendige læse-/skriveadgang til en vigtig fil eller et vigtigt bibliotek. Prøv følgende løsninger i den angivne rækkefølge for at løse problemet.

Løsninger

Løsning 1: Afinstaller Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og installer det igen

Løsning 2: Deaktiver midlertidigt antivirussoftware

Din antivirussoftware kan forhindre, at de krævede filer bliver flyttet fra mappen Temp til mappen Programmer. Se dokumentationen til antivirussoftwaren angående vejledning om, hvordan du midlertidigt aktiverer viruskontrollen.

Løsning 3: Fjern de påvirkede mapper manuelt

Bemærk:

Hvis disse biblioteker/mapper fjernes, kan det påvirke installationen og licenseringen af anden installeret Adobe-software. Du er muligvis nødt til at geninstallere produkterne, efter du har fjernet mapperne.

1. Fjern de følgende mapper/biblioteker:

Windows 7, 8.1, 10

• \Brugere\[brugernavn]\AppData\Local\Adobe\AAMUpdater\1.0
    • \Brugere\[brugernavn]\AppData\Local\Adobe\OOBE
    • Programmer (x86)\ Fælles filer\Adobe\AdobeApplicationManager
    • Programmer (x86)\Common Files\Adobe\OOBE

Mac OS

• ~/Bibliotek/Application Support/Adobe/OOBE
    • ~/Library/Application Support/Adobe/AAMUpdater/1.0
    • /Bibliotek/Application Support/Adobe/OOBE
    • /Bibliotek/Application Support/Adobe/AdobeApplicationManager
  2. Hent og geninstaller Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Du kan få installationsvejledning i Overførsel og installation af Creative Cloud-apps.

Løsning 4: Log på ved hjælp af en ny administratorkonto

Det kan ske, at en brugerkonto bliver beskadiget og forhindrer installationsprogrammet i at få adgang til eller oprette de nødvendige filer og mapper. Opret en ny administratorkonto, log på den nye konto, og prøv derefter at installere Adobe-programmet igen. Du kan finde detaljerede anvisninger under:

Mac OS X: Installer eller kør Adobe-programmer via en ny brugerkonto | Mac OS X

Windows: Opret en ny lokal administratorkonto | Windows

Hvis du kan installere Adobe-programmet med den nye administratorkonto, er det måske en god idé at migrere dine dokumenter og indstillinger til den nye konto og bruge den som den nye standardkonto.

Løsning 5: Fejlfinding af problemer med ustabilt netværk

Problemer med netværksforbindelse eller -stabilitet kan forhindre, at installationsprogrammet kopierer en nødvendig fil eller mappe.

1. Kontrollér at internetforbindelsen fungerer.

2. Sørg for, at du kan nå Adobes aktiveringsservere. Se Avanceret tilslutningsfejlfinding.

3. Prøv en anden internetforbindelse:

• Brug en kabelforbindelse i stedet for en trådløs forbindelse.
    • Brug et andet Ethernetkabel og en anden Ethernetport.
    • Brug en anden internetudbyder til overførslen.