Find og ret fejl, som opstår ved overførsel, installation eller opdatering af Creative Cloud-apps.

Fejlbeskrivelser og løsninger

Problem

Når du prøver at downloade, installere eller opdatere et Creative Cloud-program, vises der en fejlmeddelelse.

Løsning: Find den rigtige fejltype

Fejlmeddelelsen betyder, at en overførsel ikke kan gennemføres. I nedenstående tabel finder du ud for fejlnummeret den anbefalede løsning. Du kan finde fejlen hurtigere ved at bruge filtermenuen foroven.

Hvis den fejlmeddelelse, du fik, ikke står på listen, henvises du til afsnittet Fejlfinding for netværk og forbindelser i dette dokument.

Fejl ved download

Type Fejl Løsning
Download -60 Hent prøveversionen af den app, du prøver at installere. Se Fejl -60 – download af produkter.
Download 49 Installationsprogrammet kunne ikke få adgang til en vigtig fil eller et vigtigt bibliotek. Læs Fejl 49 når CC-programmer hentes.

Fejl i installation

Type Fejl Løsning
Installation Afslutningskode: 6 Se Installationsfejl med afslutningskode 6 eller afslutningskode 7.
Installation Afslutningskode: 7 Se Installationsfejl med afslutningskode 6 eller afslutningskode 7.
Installation Fejlkode 43 Se Fejl 43 under installation af Creative Cloud-skrivebordsapp.

Bemærk:

Hvis du vil læse om fejlmeddelelser i forbindelse med installation og opstart, som ikke vises i nedenstående skema, kan du læse Logfiler med fejl ved installation og start.

Fejl ved opdatering

Du kan finde nye opdateringer ved at klikke på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og herefter vælge Søg efter opdateringer til apps i pop op-menuen. Du kan bruge tabellen herunder for at finde løsninger på problemer, der opstår, når du prøver at opdatere dine apps.

Type Fejl Løsning
Opdater U43M1D200 Den overførte fil er beskadiget. Klik på Annuller, vent et par minutter, og prøv igen.  Ukendt fejl.
Opdater U43M1D204 Den overførte fil er beskadiget. Klik på Annuller, vent et par minutter, og prøv igen. Den angivne filstørrelse stemmer ikke overens med den faktiske filstørrelse.
Opdater U43M1D205 Den overførte fil er beskadiget. Klik på Annuller, vent et par minutter, og prøv igen. Filen findes ikke på den angivne placering på opdateringsserveren.
Opdater U43M1D207 Den overførte fil er beskadiget. Klik på Annuller, vent et par minutter, og prøv igen. Den overførte fils signatur er ugyldig.
Opdater U43M1D214 Den overførte fil er beskadiget. Klik på Annuller, vent et par minutter, og prøv igen.
Opdater U44M1P7 Se Installation mislykkedes, fejl U44M1P7.

Bemærk:

Hvis du har forhåndsversioner af Creative Cloud- eller Creative Suite-apps på computeren, skaber de muligvis konflikter med nye installationer. Værktøjet Adobe Creative Cloud (CC) Cleaner fjerner forhåndsinstallationsfiler. Se Brug værktøjet CC Cleaner til at løse installationsproblemer.

Fejlfinding ved problemer med netværk og forbindelser

Problem

Når du prøver at downloade, installere eller opdatere en Creative Cloud-app, vises der en fejlmeddelelse om, at der er problemer med netværket eller forbindelsen.

Løsning

Hvis du er tilsluttet et selvadministrerende eller hjemmenetværk, se fejlfindingstrin for forbindelser, anført i Fejlfinding af avanceret tilslutning.

Hvis problemet ikke skyldes en konfigurations- eller softwarefejl, kan det skyldes et problem med tjenestekvaliteten ved overførsel af store filer. Prøv en anden internetforbindelse:

• Brug en kabelforbindelse i stedet for en trådløs forbindelse.
  • Brug et andet Ethernetkabel og en anden Ethernetport.
  • Brug en anden internetudbyder til overførslen.

Hvis ingen af de ovenstående løsninger løser problemet, kan du prøve at downloade programmet direkte. Indtast dit Adobe-id og din adgangskode for at få adgang til webstedet.

Firewallkonfiguration

Problem

Brugere har rapporteret om tilfælde, hvor indstillinger i software- eller hardwarefirewallen var skyld i, at der opstod fejl. Den mest almindelige fejl i disse tilfælde er fejl 205. Andre fejl kan opstå pga. software- eller hardwarefirewallens konfiguration.

Løsning

Hvis du bruger et administreret netværk, kan du få at vide, hvordan firewallen konfigureres til Creative Cloud-overførsler og -tjenester ved at henvende dig til netværksadministratoren eller se Adobe Creative Cloud-netværksslutpunkter.

Sådan kontrollerer du overførselslogfiler

I computerens overførselslogfiler kan du finde flere oplysninger om den nøjagtige årsag til hver af de mislykkede overførsler.

Hvis du bliver ved med at have problemer med filoverførsler, kan du i computerens overførselslogfiler finde yderligere oplysninger om årsagen til overførselsproblemerne.

Overførselslogfilerne ligger her:

• Mac OS: ~/Library/Logs/AdobeDownload/
  • Windows: %temp%\AdobeDownload\  (du kan finde logfilen ved at indsætte den boksen i Start > Søg)