Der opstod en fejl ved overførsel eller opdatering af Creative Cloud-apps

Find og ret fejl, som opstår ved overførsel, installation eller opdatering af Creative Cloud-apps.

Fejlbeskrivelser og løsninger

Problem

Når du prøver at downloade, installere eller opdatere et Creative Cloud-program, vises der en fejlmeddelelse.

Løsning: Find den rigtige fejltype

Fejlmeddelelsen betyder, at en overførsel ikke kan gennemføres. I nedenstående tabel finder du ud for fejlnummeret den anbefalede løsning. Du kan finde fejlen hurtigere ved at bruge filtermenuen foroven.

Hvis den fejlmeddelelse, du fik, ikke står på listen, henvises du til afsnittet Fejlfinding ved problemer med netværk og forbindelser i dette dokument.

Fejl ved download

Type

Fejl

Løsning

Download

-60

Hent prøveversionen af den app, du prøver at installere. Se Fejl -60 – download af produkter.

Download

49

Installationsprogrammet kunne ikke få adgang til en vigtig fil eller et vigtigt bibliotek. Læs Fejl 49 når Creative Cloud-programmer hentes.

Fejl i installation

Bemærk:

Hvis du vil læse om fejlmeddelelser i forbindelse med installation og opstart, som ikke vises i nedenstående skema, kan du læse Logfiler med fejl ved installation og start.

Fejl ved opdatering

Du kan kontrollere, om der er programopdateringer, vha. Creative Cloud-klientprogrammet. Afhængigt af din version af Creative Cloud-computerprogrammet skal du gøre ét af følgende:

Klik på Opdateringer under Apps i venstre side af programvinduet.

Opdater CCD

Klik på ikonet med de tre lodrette prikker i øverste højre hjørne af programvinduet, og vælg Søg efter opdateringer i menuen.

Opdater Thor

Du kan bruge tabellen herunder for at finde løsninger på problemer, der opstår, når du prøver at opdatere dine apps.

Type

Fejl

Løsning

Opdater

U43M1D200

Den overførte fil er beskadiget. Klik på Annuller, vent et par minutter, og prøv igen.

Opdater

U43M1D204

Den overførte fil er beskadiget. Klik på Annuller, vent et par minutter, og prøv igen. Den angivne filstørrelse stemmer ikke overens med den faktiske filstørrelse.

Opdater

U43M1D205

Den overførte fil er beskadiget.
Klik på Annuller, vent et par minutter, og prøv igen. Filen findes ikke på den angivne placering på opdateringsserveren.

Opdater

U43M1D207

Den overførte fil er beskadiget. Klik på Annuller, vent et par minutter, og prøv igen.
Den overførte fils signatur er ugyldig.

Opdater

U43M1D214

Den overførte fil er beskadiget. Klik på Annuller, vent et par minutter, og prøv igen.

Opdater

U44M1P7

Bemærk:

Hvis du har forhåndsversioner af Creative Cloud- eller Creative Suite-apps på computeren, skaber de muligvis konflikter med nye installationer. Værktøjet Adobe Creative Cloud Cleaner fjerner forhåndsinstallationsfiler. Se Brug værktøjet Creative Cloud Cleaner til at løse installationsproblemer.

Fejlfinding ved problemer med netværk og forbindelser

Problem

Når du prøver at downloade, installere eller opdatere en Creative Cloud-app, vises der en fejlmeddelelse om, at der er problemer med netværket eller forbindelsen.

Løsning

Hvis du har forbindelse via et netværk, du selv administrerer, eller et netværk i hjemmet, skal du følge anvisningerne til fejlfinding ved oprettelse af forbindelse i afsnittet Løs forbindelsesfejl.

Hvis problemet ikke skyldes en konfigurations- eller softwarefejl, kan det skyldes et problem med tjenestekvaliteten ved overførsel af store filer. Prøv en anden internetforbindelse:

• Brug en kabelforbindelse i stedet for en trådløs forbindelse.
  • Brug et andet Ethernetkabel og en anden Ethernetport.
  • Brug en anden internetudbyder til overførslen.

Firewallkonfiguration

Problem

Brugere har rapporteret om tilfælde, hvor indstillinger i software- eller hardwarefirewallen var skyld i, at der opstod fejl. Den mest almindelige fejl i disse tilfælde er fejl 205. Andre fejl kan opstå pga. software- eller hardwarefirewallens konfiguration.

Løsning

Hvis du bruger et administreret netværk, kan du få at vide, hvordan firewallen konfigureres til Creative Cloud-overførsler og -tjenester ved at henvende dig til netværksadministratoren eller se Adobe Creative Cloud-netværksslutpunkter.

Sådan kontrollerer du overførselslogfiler

I computerens overførselslogfiler kan du finde flere oplysninger om den nøjagtige årsag til hver af de mislykkede overførsler.

Hvis du bliver ved med at have problemer med filoverførsler, kan du i computerens overførselslogfiler finde yderligere oplysninger om årsagen til overførselsproblemerne.

Overførselslogfilerne ligger her:

• macOS: ~/Bibliotek/Logs/AdobeDownload/
  • Windows: %temp%\AdobeDownload\  (du kan finde logfilen ved at kopiere dette til boksen i Start > Søg)