Adobe Digital Publishing Suite (DPS) gør det muligt for udgivere at levere deres indhold til læsere i Kina, når de har underskrevet et "Kina-tillæg" til deres Digital Publishing Suite-serviceordre. Adobe kræver, at udgivere, der bruger DPS, har en gyldig licens fra General Administration of Press and Publication ("GAPP") til udgivelser, der leveres til Kina, medmindre udgiveren har fået en kvalificeret rådgivers bekræftelse af, at alt det distribuerede indhold er lovligt og ikke kræver en GAPP-licens eller nogen anden form for lovmæssig godkendelse.

Hvis du har købt dit DPS-abonnement via Adobe Store, skal du kontakte en Adobe-salgsrepræsentant for at få mere at vide om Kina-tillægget.

Når Adobe behandler Kina-tillægget, får masteradministratoren for kundekontiene adgang til yderligere funktioner i afsnittet Account Administration på DPS Dashboard.

Rollen China Contributor

Når du logger på DPS Dashboard ved hjælp af en Admin-konto, vises rollen China Contributor sammen med Admin, DPS App Builder og Application.

Hvis du vælger Enable, kan kontobrugere se skærmversioner af indholdet i Adobe Content Viewer på deres tablet inden udgivelsen. Rollen China Contributor er beregnet til delegeretkonti, der ikke har tilladelse til at udgive og ikke bygger apps, men som opretter eller gennemser folioindhold, der deles via Folio Producer fra produktionskontoen til bidragsyderens delegeretkonto.

Indstillingen China Distribution

Når du logger på DPS Dashboard ved hjælp af en Admin-konto, bliver indstillingen China Distribution tilgængelig i indstillingerne for Application-kontoen.

Vælg indstillingen "Make folio content for this account accessible in the People's Republic of China" (gør folioindhold for denne konto tilgængeligt i Kina) for at gøre Application-kontoindholdet tilgængeligt for læsere i Kina.

Bemærk: Aktiver ikke China Distribution for konti, der ikke overholder vilkårene i "Kina-tillægget".

I tillægget angives desuden yderligere vilkår, der er relateret til Adobe® Content Viewer til internettet. Kontakt din Adobe-repræsentant for oplysninger om Kina-tillægget.